pondělí 26. listopadu 2018

Haccp vzor restaurace

Publikace Zásady správné. Samoobslužná restaurace. On-line informace z oblasti výroby, distribuce a prodeje potravin. Provozní kniha obsahuje všechny potřebné dokumenty a tabulky. Pouze doplníte vaše údaje.


Akceptují všechny kontroly. Každá provozovna manipulující s potravinami musí dodržovat principy, které zaručí nezávadnost potravin a . Název pokrmu – polév- ka. Průměrná teplota při výdeji.


Restaurace - pro tuto kategorii pohostinských provozoven je dominantní prodej. Husitská 1 Valašské Meziříčí. Přehled nebezpečí, který je pro danou výrobu aktuální: Nebezpečí – biologický,chemický či fyzikální . Jednalo se převážně o restaurace a hotely na Praze 1. Vzor dotazníku je uveden v příloze pod názvem „dotazník č. Hazard Analysis and Critical Control Point. Nechte si vypracovat nejen vzor jídelního lístku.


Dokument je v editovatelné verzi (MS WORD) a . Vedete restauraci či jiné stravovací zařízení? Možná už ale nevíte, kde získat důležité . Pokud máte zájem o verzi wor tak nás kontaktuje a my Vám ji zdarma pošleme. Extéria Vám rada poradí v oblasti BOZP pro restaurace , hotely, penziony.


Specializuji se na restaurace , pizzerie, kavárny, cukrárny, výrobce a prodejce. Provozní doba firemní restaurace : Pondělí - Pátek: od 11:hodin do 13: hodin. Sladké, nebo bezmasé jídlo - vzor. HACCP , na coţ osobně dohlíţí.


Kontroly jsou nutné, protože v restauracích může být přímo ohroženo. Nemáte někdo to někdo vypracované pro pivovar bez restaurace ? Pro samotné pivo je to jedna stránka s diagramem a několik stránek s popisem vstupů a . David Hladký (40) závadnost potravin tvrdě odmítl. Nakupujete pravidelně úklidové prostředky například do školy, restaurace nebo kancelářské budovy?


Vytvořili jsme tuto sekci, protože . Toto je pravá česká kavárna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky