čtvrtek 22. listopadu 2018

Vzduchová clona nad dvere

Clony je možné instalovat horizontálně nad dveře nebo vertikálně vedle dveří dle možností prostoru. Clony Corinte mají integrovanou základní řídící desku . Nejvýhodnější je instalace vzduchové clony nad dveřmi. Ve skutečnosti výběr.


Vodorovné proudění vzduchu lze využít například u mechanismu rolovacích vrat, kdy nelze umístit clonu nad dveře.

Instalací vzduchových . Je to efektivní tepelná izolace, která brání průniku tepla z jednoho prostoru do druhého tam, kde jsou často otevřené dveře. Vzduchová clona s vysokou účinností . Popis : svou šírkou by měla odpovídat šířce vstupních dveří či . Navrhněte clonu pro tyto podmínky: výška dveří m, výška clony nad podlahou. Dveřní vzduchové clony společnosti Rosenberg generují proud vzduchu u. Naší nejvíce atraktivní clonou je AD Corinte.


Dveřní clona RDS je určená k pevné montáži nad revolvingové ( otočné) dveře.

Clony RDS se vyrábí v provedení s elektrickým . Napříkla pokud je vzduchová clona nainstalovaná jeden metr nad horní hranou dveří , střední rychlost proudu je v úrovni horní hrany dveří. Clony DoorMaster C jsou vzduchotechnická zařízení, které pomocí opticky nerušícího proudu vzduchu oddělují vnitřní a vnější prostředí. Jsou určeny pro vnitřní . Z ekonomického hlediska má vytvoření efektivních a neviditelných dveří , které udržují teplo uvnitř jednoznačně smysl. Nad dveře nebo vrata se instaluje pomocí nástěnné konzole nebo závitových tyčí. Z boku dveří nebo vrat se vzduchová clona instaluje pomocí konzolí pro . Vytvárajú neviditeľný prúd vzduchu - bariéru, slúžiacu na oddelenie prostredí s . Během celého roku, kdy jsou dveře otevřeny, napomáhá clona k udržení teploty a příznivého stabilního prostředí uvnitř budovy.


V zimě omezuje pronikání . Proud vzduchu vytvářený vzduchovou clonou je efektivní pouze tehdy, překrývá-li celý dveřní otvor. To znamená, že clona by měla být širší než je šířka dveřního . Dveřní clony jako vnitřní jednotky ve třídě Light Commercial jsou výsledkem. Dalo by se tedy říci, že každá vzduchová clona je jedinečná. Popis: svou šířkou by měla odpovídat šířce vstupních dveří či otvoru optimální výška.


Použitím vzduchových clon firmy Dimplex nad otevřenými dveřmi šetříte. K dispozici pro výšky dveří mezi 2 .

Přitáhněte svoje zákazníky otevřením dveří do Vašeho obchodu či skladu! PŘEHLED VLASTNOSTÍ: VZDUCHOVÁ CLONA je určena pro instalaci nad dveřní . Dveřní komerční clony jsou určeny pro komerční prostory. Byly speciálně vyvinuté pro nerušený vzhled při umístění nad prosklenými dveřmi vstupních hal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky