středa 21. listopadu 2018

Folie na auto praha

Barevné plastové zahradní kolečko pro práci na zahradě nebo na závoz písku na stavbu. Vyrobeno z kvalitního odolného plastu. Nosnost kolečka je kg. Zahradní kolečko červené nebo zelené.


Stavební kolečko s plastovou korbou 1l. Náhradní korba pro stavební kolečko , plast.

Dětské zahradní plastové kolečko Bosch pro malého zahradníka. Hračka je podobná skutečnému zahradnímu nářadí BOSCH. Mohou teď pomáhat rodičům s úpravou záhonků na zahradě a to se svým vlastním nářadím. Kolečko je určené k převážení.


Korby jsou z velice kvalitního plastu. Objem korb v nabídce od 80 . Kvalitní dětské zahradní kolečko s plastovou korbou - zesílený okraj. Parametry: - celkové rozměry cca 1x. Konkrétní barvu či variantu této hračky bohužel není možné .

Děti vám mohou na zahradě pomáhat se svým vlastním nářadím. Od 3Kč obchody . Kategorie: Sekačky, kolečka a vozíky. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zahradní kolečko. Hradci Králové ZAVŘENO. Těšit se na vás budeme zase 2. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . Dostupnost zboží: dny. Vaše cena: 1Kč včetně DPH. Původní cena: 2Kč.


Skladem, do 2-dnů více jak ks. Plastové zahradní kolečko pro malé pomocníky. Veselé kolečko je vyvedeno ve . Správný pomocník by měl mít své vlastní zahradní náčiní a kolečko bezesporu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky