úterý 13. listopadu 2018

Rozšíření řidičského průkazu b 96

Nakonec se loučíme s tím, že pokud se vydání nového průkazu. Je vyznačena v řidičském průkazu harmonizačním kódem 96. B v rozšířeném rozsahu“.


Potřebujete za osobním autem táhnout těžký vlek na přepravu koní, podvalník na přepravu aut, karavan, apod. V řidičském průkazu se vyznačuje .

Výcviková jízdní souprava. TDi 4xs vlekem Agados. V technickém průkazu automobilu jsou údaje o největší povolené. Nová Krásná Nepřehlédnutelná . Pozor, na dodávku s vlekem potřebujete rozšíření řidičského průkazu. S řidičským průkazem skupiny B na běžné osobní auto ještě souvisí možnost udělat si.


U vrácení řidičského průkazu žák bude přezkoušen na svém motocyklu.

Základní kurz, závěrečná zkouška a průkaz odborné způsobilosti obsluhy . Rozšíření rozsahu skupiny B : Pro soupravu složenou z motorového vozidla. Od: Ondřej Bartoš RE: RE: Rozšíření řidičského průkazu a nesložení zkoušky. AM - A- A- A - rozšíř. Vozidla zařazená do skupiny As automatickou převodovkou. Toto rozšíření řidičského oprávnění se uděluje na základě doplňovací zkoušky z praktické jízdy a do řidičského průkazu se vyznačuje harmonizovaným kódem.


Jedná se rozšíření rozsahu řidičského oprávnění pro skupinu B na jízdní soupravu . Jízdní souprava v rozšířeném rozsahu až 4. VRÁCENÍ ŘIDIČSKÉHO PRŮKAZU. Skupina, Popis, Cena. Bopravňuje k řízení.


A, rozšíření výcviku mezi skupinami motocyklů, 8. Ceník řidičského průkazu E. A (motocykly), B ( osobní auta),. K řidičskému oprávnění v rozšířeném rozsahu „Harmonizační kód “ .

V případě kombinace ř. C, D a profesního průkazu se cena stanoví . Provádíme pravidelné hodinové školení řidičů držitelů profesních průkazů. Vyznačuje se kódem č. Opravňuje k řízení soupravy . OSOBNÍ AUTOMOBIL: B, 8. Při rozšíření řidičského oprávnění. Orientační ceny kurzů pro získání řidičského oprávnění (cena se může lišit vlivem vnějších vlivů):.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky