pátek 30. listopadu 2018

Oplocení třebíč

Kompletní pokrývačské a klempířské práce Plzeň -sever. Opravy a montáže okapů. Existují krytiny, které nelze při určitém sklonu střechy pokládat.


Střešní krytina musí být především účelná a kvalitní. Provádí všechny typy střech , a to jak novostavby, tak i opravy a rekonstrukce. Pro tuto činnost je firma vybavena speciální mechanizací a profesními pracovníky.


Tesařské práce, krovy, pergoly, střechy , rekonstrukce střech , opravy střech , střecha Plzeň. Koncem měsíce září jsme zahájili rozsáhlou a náročnou rekonstrukci střechy v Martinské ulici v Plzni. Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu.


Druh veřejné zakázky: Stavební práce. Poptáváte opravu střechy ? V tom případě se neváhejte obrátit na nás. Stavby a opravy střech v Plzni , montáž sádrokartonu, zedník. Jedná se o řadovou garáž v Plzni na Libušíně.


Předpokládám položení nové vrstvy ipy bez odstranění původní . Provádíme kompletní rekonstrukci starých krovů a střech , ale i novou stavbu krovů a střech. Firma provádí kompletní dodávku a montáž nového střešního pláště i opravy střech. Hydroizolace střechy se provádí takto: Nová střecha. Tesařství, pokrývačství, klempířství, rekonstrukce střech. Zajišťujeme výškové práce i rizikové výškové práce horolezeckou technikou, profesionální výškové práce na lanech, dále výškové práce z . Klempíři, pokrývači a tesaři - Plzeň , Rokycany, Nýřany, Přeštice, Dobřany a okolí.


Betonové krytiny- BRAMAC, pálené krytiny-TONDACH, plechové střechy -LINDAB. Celková rekonstrukce šikmé střechy , kde se nahradila pálená střešní krytina za lehkou plechovou střechu. Na ploché střeše se provedlo zateplení a navaření . Praha, Plzeň , Beroun, Písek, Příbram a dalších měst. Po dokonalém očištění tlakovou vodou, byla provedena oprava komínu a poté byl proveden nástřik za pomocí vysokotlaké techniky (airless) 2x barvou Komaprim . Pokrývačská firma se zaměřením na pokrývání a opravy všech druhů střešních krytin. Josef Matuškamajitel domu Plzeň.


Naší specializací jsou střechy na klíč pro Plzeň a okolí. Rekonstrukce střechy v památkové zóně - Praha Střešovice. Další informace a průběh rekonstrukce najdete . Pokrývačské práce:Realizujeme nové střechy nejrůznějších typů, ale provádíme také opravy a rekonstrukce střech stávajících. K pokládce používáme různé typy . PRÁCE PRO PRAHU A OKOLÍ.


OPRAVY STŘECHY PRO PRAHU, BEROUN, KLADNO, RAKOVNÍK I OKOLÍ . Předmětem díla byla generální rekonstrukce ploché střechy , částečné zateplení fasády a kompletní oprava čelní fasády bytového domu v centru Plzně. Jednou z největších investic je ta . Plzeň – Děti ve školách vystřídali řemeslníci. Díky nejmodernějším krytinám, které používáme, jsou naše střechy kvalitní a odolné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky