pondělí 26. listopadu 2018

Přechodová lišta narážecí

V nabídce narážecích lišt naleznete provedení přechodové a vyrovnávací. Provedení pro vinyl je určeno rovné přechody s výškovým rozdílem podlah do mm, . Přechodová lišta narážecí. Tato kategorie obsahuje narážecí profily a narážecí lišty upevněné k povrchu plastovým nebo kovovým trnem.


Zaručuje pevný spoj a. Se silikonovým těsněním proti klepání a prachu. Univerzální profil pro spojení mezi . Na výběr kovový povrch či dekor dřeva. Dekorační folie s kresbou a barvou dřeva je na lištu . Nejčastěji se používají samolepící nebo šroubovací - narážecí přechodové lišty. Nejpoužívanější materiál přechodových lišt je hliník v eloxovaném provedení, . Havos, podlahové lišty , přechodový profil natloukací, narážecí , oblý mm, hliník , přechodová lišta oblá mm. Různé délky a barevné varianty.


Kvalitní hliníková přechodová lišta , vhodná pro všechny podlahové krytiny. Podlahové přechodové lišty Prinz jsou uchyceny prostřednictvím speciálních narážecích , velmi pevných nylonových hmoždinek se zpětnými háčky. Lišta vyrovnává přechod mezi rozdílnými úrovněmi podlahových krytin. Obvyklá dostupnost (dny): skladem . Hliníkové přechodové lišty se dají montovat na několik způsobů, podle toho jakou variantu si koupíte. Produkty teprve připravujeme.


Můžete se ale podívat na ostatní kategorie. Barevný odstín: Střední. Vhodná pro vlhké místnosti: Ano. Soklové lišty a přechodové profily. Naše nabídka přechodových profilů:.


Profil je určen pro . Narážecí lišty pro bezpečnost chůze v nabídce mnoha dekorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky