pátek 23. listopadu 2018

Venkovní žaluzie na solární pohon

I přesto, že primárním způsobem ovládání venkovních žaluzií stále zůstávají elektrické pohony , přece jen někdy zákazník potřebuje využít alternativní zdroj energie . První venkovní žaluzie na solární pohon - Novinky ze světa stínící techniky Vám přináší K-system, výrobce kvalitních žaluzií nebo sítě proti . Externí stínící systémy mohou díky solárnímu pohonu pracovat zcela automaticky. Pokud se nechcete obtěžovat mačkáním tlačítek na ovladači, . Originál venkovní roleta pro střešní okna VELUX. Snadná montáž - pro solární pohon není třeba použít kabely k zapojení do elektrické sítě.


Revoluční novinku na poli stínicí elektronické techniky představuje solární žaluzie Isotra Energy, která ke svému pohonu využívá sluneční energii. Rolety, žaluzie , markýzy. Stínící technika do oken klasických i atypických tvarů. Venkovní rolety - Solární pohon.


Energie ze solárního modulu, připevněného na krytu, je . Trubkový pohon pro venkovní rolety, určený do hřídele Φ 40mm, s elektronickým. Pro pohon venkovní rolety ZRO SF, tedy rolety na solární pohon , nejsou zapotřebí vůbec žádné kabely. Praktická je i možnost doplnění předokenní rolety protihmyzovou sítí, která má s roletou společný box a vodící lišty. Eshop se stínící technikou.


Způsoby ovládání: manuálně, dálkově elektricky, solární pohon. Solární žaluzie na bezdrátové dálkové ovládání využívají k pohonu sluneční energii. Předokenní roleta SSL Solar, dálkové ovládání na solární pohon.


Vnější rolety snižují hluk a zvyšují tepelný komfort obytných místností. Ovládání rolety pomocí motoru a dálkového ovládání vám zajistí dokonalý komfort v interiéru . Na pohon lze spojovat i více žaluzií. HorizontálníHliník Žaluzie na solární pohon. BEZDRÁTOVÝ VENKOVNÍ SLUNEČNÍ REGULÁTOR.


Pro perfektní zastínění střešních oken nabízíme žaluzie a rolety Roto. U nás v e-shopu Labona. Můžete si je sestavit podle vašich představ. Rádi vám poradíme s výběrem, napište . Dokonale reguluje světlo a chrání střešní okno před. Hodnocení produktu:.


Ovládání předokenních rolet může být na ruční či elektrický pohon včetně dálkového ovládání, programovatelného systému a využití solárních panelů k napájení . Zcela ekologické a energeticky nejúspornější řešení pohonu pro rolety. Pohon pro všechny roletyPohon je kompatibilní se všemi typy rolet, včetně. Dálkové ovládání na solární napájení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky