čtvrtek 15. listopadu 2018

Marocký jíl 1 kg

Fosforečnan trisodný dodekahydrát, Na3POx H2O, kg. Marocký jíl (rhassoul, ghassoul), kg č. Ze všech známých jílů se ten marocký vyznačuje schopností absorbovat veškerou mastnotu a nečistoty, aniž by zároveň vysušoval. Jako přírodní produkt bez . Jíl je certifikovaný Ecocert.

Tento marocký jíl obsahuje vysoký obsah přírodního křemíku, draslíku a. Vlasy nevysuší, a naopak jim dodá přirozený lesk. Používejte k čištění pleti, jako tělový peeling nebo k mytí vlasů. Zelený jíl , lávová země, rhasoul a další patří mezi tradiční kosmetické prostředky, které ženy používají už celá staletí.


Argital Zelený jíl vysušený sluncem kg. Stačí ho smíchat s vodou v poměru :a troškou RAW BIO Kokosového oleje. Objednáte-li si tedy marocký jíl kg , budete mít poštovné zdarma na celou vaši objednávku.

Základní maska - Pro přípravu použijte: přibližně jeden malý šálek jílu, lžičku medu, lžičku mandlového nebo. Chtěla jsem vyzkoušet zelený jíl , jelikož používám marocký (dražší). Obvyklé dávkování je cca : např.


Blahodárné účinky marockého jílu na pokožku byly známy již v dávné minulosti nejen v Maroku, ale i ve starém Římě a Egyptě. Je bohatý na minerály, jako křemík, . ARGITAL Zelený jíl vysušený sluncem 1kg Více informací Akce BDIH Skladem . Jemnou kašičku naneste na vlhký obličej a jemně pleť masírujte krouživými pohyby. Jíl rozmíchejte s vodou v poměru :2. PUKKY - marocký jíl kg. Bílý jíl - pleťová maska kg.


Tradiční péče o pokožku těla i vlasů. Produkty jsou čistě přírodní a jejich dostupnost je tedy. VARIANTY kg 1gramů.


Rhassoul Blanc - marocký bílý přírodní jíl v podobě jemného prášku. GHASSOUL - marocký přírodní jíl , v originálním balení. Odstraňuje toxiny a má .

Organický sluncem sušený marocký jíl. Francouzský jíl 1ml. Přírodní Himalájská sůl s květem heřmánku kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky