pondělí 19. listopadu 2018

Koule na dveře se zámkem

Máme pro Vás připravené zajímavé dveřní koule v provedení otočné nebo pevné. Kvalitní dveřní koule za výhodné ceny pro všechny typy dveří i branek. Toto řešení je navíc i praktické - otočením koule totiž zároveň otevíráte dveře. Díky tomu máte kliku a zámek v jednom! Tuto kouli nabízíme ve barevných . Otočné koule ke dveřím slouží ke stejnému účelu, jako kliky, lze tedy z obou stran koulí dveře otevřít (spojuje je čtyřhran, který prochází zámkem dveří ). Jednoduché otevření otočením nebo táhnutím, je vhodné na vstupní branky, nebo . Koule na dveře slouží jako náhrada nebo alternativa klasické dveřní kliky.


Koule na dveře se zámkem

Americká koule v sobě kombinuje cylindrickou vložku, zámek i kování. Nejčastěji se používá v interiérech. Zvláštní kategorii tvoří kliky a zámky pro celoskleněné dveře , A protože si potrpíme na detaily, . Kování je polovina úspěchu dveří. Venkovní dveře pro dům a byt (16).


Koupelnové a WC dveře (). Zobrazit víceZobrazit méně. Ozdobná kovaná klika - koule 63. Zámek je uzamykán pouze v jednom bodě. Průměr uzamykatelné koule - mm.


Vstupní dveře osazujeme speciálními dveřními zámky GU. Klika GEHRUNG s rozetou, nerez mat DVEŘE. Výjimkou není ani verze se zámkem přímo v kouli.


Vaše interiérové či exteriérové dveře mohou být doplněny o nenápadnou část, s pomocí níž dojde k . Zabýváme se velkoobchodním prodejem kování, zámků , železářského zboží, truhlářskách potřeb, poštovních schránek, dveří a mnohého dalšího s . Produkce zámků a klik MT na skleněné dveře je jasnou výzvou pro příznivce pokročilého designu. V nabídce najdete kování vždy ve stejném designu a několika . Před jejich objednáním je proto nutné určit způsob zamykání dveří. Dveřní klika ELEGANT s koulí barevné. Označení BB se používá pro zámky s otvorem na obyčejný pokojový klíč. Kliky, zámky a kování pro okna a dveře.


Společnost vyrábí protipožární a bezpečnostní dveře a zárubně, protipožární prosklené stěny a celou. Interiérové dveře se osazují třemi typy zámků , které jsou označovány zkratkami BB, PZ, WC dle typu klíče. Stejné zkratky se používají pro rozetové i štítové . Určen pro vstupní, únikové, požární i průchodové dveře - volitelná funkce zámku , viz. Možnosti nastavení zámku.


Lze použít do požárně odolných dveří - režim. Přejete si dveřní kouli s dlouhým štítkem, se zámkem , pohyblivou či pevnou? Bezpečnostní kování na dveře.


Hlavní funkcí bezpečnostního kování (BK) je ochrana cylindrické vložky a zadlabacího zámku před násilným poškozením. Stavební kování, okenní kování, bezpečnostní systémy. Aplikace pro kompletní řízení výroby oken a dveří WH Okna. NSR a Španělska jsou rozteče 92mm, Rakouské zámky mají modely.


Vyrábějí se ale i samozřejmě kování na širší i užší dveře. Zámky a dveřní kování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky