pátek 16. listopadu 2018

Pila hroznětín ceník

IKOMA web trgovina - povoljne cijene i brza dostava! CENA JE PODANA Z DDV, KAR VELJA V PRIMERU MOJE . Płyty z polistyrenu ekstrudowanego URSA XPS - styrodur gr. XPS – stirodur je toplotnoizolacijski proizvo primeren za trajnostno . Styrodur czyli polistyren ekstrudowany to powszechnie.

Zboží je zaváženo nákladními vozy velkoobjemové přepravy. Uvedená cena platí pro odběr od m menší množství naceníme ve Vaší poptávce. СТИРОДУР СМ FINNFOAM XPS FL3. Parametre: Hrúbka: cm.


Množstvo v jednom balení : m². Wytwarzane ze spienionego polistyrenu płyty XPS 3jednej z wiodących firm na rynku DOW, o charakterystycznej, niebieskiej barwie . Usuń wszystkie filtry. Czy ten styrodur można położyć bezpośrednio jako podkład pod deskę trójwarstwową czy trzeba dać między .

Dom a záhrada - Polystyren 5cm bazár. Vyberajte z inzerátov. XPS Dämmplatte struktur GL 1mm qm Paket. MP cena : 65RSD. Količina: DODAJ U KORPU. DPH , plus náklady na doručení.


Pomůže Vám najít správné množství: Plocha. Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Styropian styrodur xps wymiary płyt. Estrudirani polistiren (XPS). Materiał: styrodur , kolorów.


EKSTRUDIRAN POLISTIREN URSAXPS N-III-PZ-I CM. Rozmiar: 4x 1cm. Cena netto: 11zł. Na zamówienie dostarczamy płyty o grubości do 5cm i 10cm. Stirodur Austrotherm XPS cm.

Tako EPS, kot XPS lahko kupimo v ploščah najrazličnejših debelin. Transport na terenie województwa śląskiego lub odbiór osobisty w siedzibie firmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky