středa 21. listopadu 2018

Řezací podložka brno

Kč Cena bez DPH: 20Kč. Kruhový řezač DW typ L (mm) je praktické řezací kolečko pro přesné řezání látek s rotačním řezačem o průměru mm. Rotační řezač zvládne proříznout i . Domů PATCHWORK A QUILTING - Řezací podložky.


Prodej šicích a vyšívacích. Olfa - RM-IC-C - 450mm x 300mm x 1. Oboustranná řezací podložka pro tvarové vyřezávámí řezacími kolečky. RAGOS - E-shop - Patchwork a šicí potřeby - Řezací podložky. Praktická jednostranná řezací podložka od japonského výrobce Clover se speciálním. UNI POSCA - AKRYLOVÉ FIXY.


Slouží jako pevný podklad pro řezání odlamovacím nebo rotačním nožem. KW-triO pro formát A1. Netupí řezací kolečka, jako některé neznačkové podložky ! Zatím nikdo komentář.


Řezací podložka brno

Pokud s podložkou nepracuješ, odlož ji tak, aby zůstala rovná. Nikdy se ji nepokoušej svinovat. Související produkty . Vybírejte v e-shopu Rafni. Barva modrá nebo zelená.


Máte dotaz k tomuto produktu? Silhouette Portrait 2. Používán cca půl roku. Odolná oboustranná řezací podložka Prym Omnigri vyvinuta speciálně pro. Kvalitní oboustranná matná řezací podložka určena pro práci s řezacími kolečky a uměleckými skalpely. Podložka OMNIGROD 60xcm.


V centru Brna v OC LETMO otevřeno denně! Poli od pondělí do pátku, s bezproblémovým parkováním přímo u prodejny Štefánikova 36a . Vaše cena s DPH: 2CZK. BETEXA, zásilková služba, s. Nasel jsem solidni on-line obchod z rezaci podlozkou. Koupil jsem tam rozmer 600x900xza 8Kc.


Objednal jsem jej 27.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky