pátek 23. listopadu 2018

Vrtanie studni trnava

DN1růžice komínová. Upozornění: poslední kus skladem! Nastavitelná komínová růžice pružin se závažím 2mm slouží k vymetání komínů různých druhů a velikostí. Pružinová růžice na vymetání komínů, povolením šroubu a otáčením nastavitelná i na menší průměry, pružin.


Ocelový kouřovod černý, tloušťka stěny mm. Kouřovod - komínová růžice 1ANTRACIT. Růžice kouřová komínová 1mm Cu empty. Text a obrázky jsou chráněny autorským právem. ELEZÁŘSTVÏ Andrlík s. Komínová růžice pro začištění otvoru.


DPH(26bez DPH) . Slouží pro vymetání komínových průduchů. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 2mm. Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou . Kominický strojek s nastavitelným průměrem k vymetání komínů. Přihlásit Vytvořit účet Zapomenuté heslo. Detailní popis produktu.


Vaše hodnocení: Děkujeme za Vaše hodnocení! Zobrazit : 3 7 108. KOUŘOVOD - Ružice komínová 130mm. Nový sortiment - vsuvky.


Krbová kamna,krbové vložky,kouřovody,krbové mřížky,stavební materiál. Povolením matice a otáčením se dá nastavit . Jedná se o růžici s kruhovým uchycením pružiny. Tato při čištění točivým způsobem obrušuje. Mbez řetízku,cena: 464.


Komíny - Topení Příslušenství ke krbům. Vyberte si z nabídky krbových vložek s výměníkem a krbových stavebnic. Krbové vložky s teplovodním výměníkem umožňují vytápět místnost pomocí krbu a díky . Límec, lem na zeď růžice , protidešťový límec, sukýnka jednovrstvý komínový.


Prodej růžice , štětky komínové , nástavce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky