úterý 27. listopadu 2018

Dubový soudek 3l

Dubový soudek 3l

Dubový soudek na víno a destiláty-3L,včetně podstavce,zátky a dřevěné pípy. Obruče galvanizované. L dubový kulatý soudek v provedení s nerezovými, černými zinkovými, mosaznými nebo měděnými obručemi. Soudek je dodáván v se dvěma špunty. Kompletní specifikace.


Dubový soudek 3l

Malé dubové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet . MDS dubový soudek - 3L. Hledáte dubový soudek 3l ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Velmi praktický 5l dubový soudek nyní u nás na prodejně, ale pozor - pouze jeden kus. Další soudky za příjemnější ceny, tentokrát 3l dubové sudy: . Dlouhá zkušenost našich předků naznačuje, . DŘEVĚNÝ DUBOVÝ SOUDEK 3L. Dřevěný dubový soudek bez řezby objem 3ls řezbou je vyprodaný. Popis: Dubový sud se používá pro skladování kvalitního vína, brandy, whisky, tequily atd.


Nápoje v dubových sudech postupem času zlepšují jeho chuťové . Dřevěný soudek z masivního dřeva dub, objem od 3L , s kovov. Dubové kulaté soudky s dřevěnou i mosaznou pípou (bez přizdobení) odesíláme do tří dnů. Soudky akátové o objemu 3l a sudy oválné dodáváme během tří až . Akátový soudek - 3l s kovovou pípou. Velkoobcho Eshop, červené a bílé víno zejména Maďarsko a Slovensko. Nerezový sud na destilát 50l - Vinárske potreby Continue.


Dubový soudek 3l

Keramicky hrnec na zeli Srovnanicen. Inzeráty zelí - Bazar nádobí - Sbazar. Drevený sud s podstavcom a drevenou točkou. Je vhodný na skladovanie liehovín.


Třílitrový dubový soudek na zeleninu s chromátovými obručemi. Upors vintage dřevo dub barel 1. Sud na zelí - Havlíčkův Brod - Bazoš. Pak je tento soudek určen právě pro Vás. Stačí do něho nalít tekutinu (Víno, Whisky, Mošt) pomocí dřevěné zátky a pak už jen kohoutem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky