pondělí 12. listopadu 2018

Betonove oplotenie

Betonove oplotenie

Betónové ploty Bratislava Tel. AKČNÁ CENA PO CELÝ ROK na betónový plot s montážou 2m výška 4-Eur bm. Plot bez montaze 2m výška 28 . Ceník betonových plotů. Hľadáte betónové ploty ? Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Betonove oplotenie

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Kalkulace plotu Rozpočet na plot. Plotový systém pre dom, aj záhradu.


Tvoria ho betónové tvárnice so štiepaným, či hladkým povrchom. Oplotenie domu, pozemku, oporný múr, aj okrasný múr v . Jedinečné riešenie oplotenia, ktoré chráni Vaše súkromie, majetok i peňaženku. Ponúkame Vám betónové ploty s imitáciou rôznych druhov.


Betonove oplotenie

Oboustranné betonové ploty jako takové v našem případě představuje kombinace sloupků a jednotlivých desek. Sloupky i desky vyrábíme v mnoha provedeních . Po zadaní požiadaviek Vám radi vypracujeme cenovú ponuku do hod. Výšku plotov prispôsobíme Vašej potrebe, od výšky plotov sa odvíja cena. Dekory - otisky na zadní straně desky. Nepravidelný kámen – otisk zadní strany.


Skládaný kámen – otisk zadní strany. Deska s otiskem zadní . Na výber ponúkame rôzne vzory betónových plotov. Dokumenty na stiahnutie: Technická správa oplotenie – vzor. V ponuke rôznych druhov betónových plotov. Montované betónové oplotenie pozostáva z nosných stĺpov a plotových železobetónových dosiek, pre ktoré je charakteristická rýchla montáž a nízke náklady na . Kvalita pre Vašu záhradu.


Využiť sa dajú aj ako krytie firemného areálu, oplotenie priemyselných parkov, . RB Beton ploty vynikají vysokou odolností vůči nepřízni počasí, snadnou montáží a údržbou a nízkou cenou. Betonové ploty i betonové sloupky. Neváhejte a poptejte nás.


Realizace staveb a stavby na klíč. Zajišťujeme kompletní služby od výkopové práce až po hotový betonový plot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky