pondělí 20. srpna 2018

Solight 1t04 návod

Do přístroje vložte tři 5V alkalické baterie. Všechny segmenty displeje se rozsvítí a přístroj přejde do režimu hodin. Před použitím analyzátoru si vypláchněte ústa čistou vodou.


Díky analyzátoru můžete digitálně měřit obsah alkoholu ve Vašem dechu a zjistit tak možnou míru intoxikace. Doba foukání vteřin. Měření zajišťuje citlivé . Tester je schopný zmerať . Elektronický alkoholtester s podsvíceným displejem.


Jeho součástí je i teploměr. Měří v rozmezí - 3‰ s přesností promile. SOLIGHT náhradné trubičky pre alkohol tester 1T. Digitální ruční analyzátor dechu 1T04.


Stály náustok, ktorý sa dá vysunúť viď návod - Typ senzora: Fuel Cell Senzor - 05 . Typ senzoru: Fuel Cell Senzor - Čas přípravy k měření: sec. Dostupnost: 1-pracovních . Návod jak vybrat alkotest. Několikrát jsem si četl návod , jestli nedělám něco špatně, ale na nic jsem nenarazil.


K testeru je přiložen jednoduchý a přehledný návod. Zobrazí sa symbol „warm up“ a odpočítavanie zahrievania zariadenia. Obsah balenia: LED stolná lampička sieťový adaptér návod. Nevíte si rady s výrobky Faxy a potřebujete návod k použití?


Solight náhradné trubičky pre . Hmotnost přístroje: g. Příslušenství: náustky, USB kabel, návod k obsluze. Za měsíc koupilo zákazníků. Slovenský návod k obsluhe. Doprava: Cena od Eur, objednávka nad Eur .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky