úterý 28. srpna 2018

Nýtovací matice m6

Nýtovací matice m6

Kvalitní nýtovací matice v mnoha velikostech. Nakupte nýtovací matice M M M, M Ma Mv našem eshopu Abrasiv. Vše skladem, rychlá doprava a . Balení 10ks nýtovacích matic.


Nýtovací matice m6

Matice nýtovací hladká, otevřená s plochou hlavou. Pro sílu plechu - 0mm. Vhodná pro otvory předvrtané . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Mx 1mm, mm, 1mm, - mm, mm. Aplikace nýtovacích matic se provádí pouze nýtovacími kleštěmi.


Velikosti závitu: M- M- M- M- M– M– M12. Nerezová ocel Anebo A4. Zápustná hlava 90°, rádlovaný dřík, vroubkování pod hlavou, otevřená forma. Rozsah uchycení, 5-0.


Hliníkové nýtovací matice s rýhovaným límcem, zajišťujícím vysokou odolnost při použití v měkkých materiálech a zároveň pro pevnější spojení. NA ORIGINÁLNÍ BALENÍ POSKYTUJEME SLEVU Sleva bude poskytnuta při platbě v hotovosti na prodejně, nebo . L (mm): d(mm): k (mm): 7. Ocelové nýtovací matice s rýhovaným límcem, zajišťujícím vysokou odolnost při použití v měkkých materiálech a zároveň pro pevnější spojení. Po montáži nýtovací matice musí její hlava přečnívat nad materiál, do kterého je. Určené pro nářadí s min.


ZN - matice lisovací 6HR, zinek. Nýtovací kleště pákové 338mm, MMMM1M12. Typ montážní součástky, nýtovací matice.


Nýtovací matice m6

Průměr montážního otvoru, 9. Tloušťka spojovaných . Maticové metrické nýty s plochou hlavou Prodej samostatných matic, podle velikosti. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze YATO.


BKMGGMSlepá nýtovací matice M6. B3bIB3_IzLYItt5KJtkejq_F_. Dostupnost: Zboží není na skladě. M, CrMoV, FORTUM Hlavní technické parametry: tech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky