pondělí 20. srpna 2018

Stavospol žďár

Sázavou - Žďár nad Sázavou 1). Nabídka stavebního materiálu. Adresa: Santiniho 17. Prodej stavebního a instalatérského materiálu, izolací, stavební chemie a nářadí.


Zabýváme se obory stavebniny. Klikněte pro více informací. Připojte se na LinkedIn - je to zdarma ! Využijte své profesní sítě a podívejte se, koho znáte ve společnosti . Detailní informace o firmě.


Hledaná fráze : stavospol. Pro vyhledávání fráze stavospol v regionu Žďársko nebylo bohužel nalezeno žádné . Nabízíme prodej stavebního materiálu. V sortimentu naleznete také . Prodáváme okna, dveře, izolace, nářadí, stavební chemii a lepidla. Ceresit od nás dostane pivo zdarma. Stavebniny JPM METAL s. STAVOSPOL - let na trhu = v dubnu pivo k nákupu zdarma.


Důležité obchodní informace o vyhledaných firmách ve zvolené lokalitě,. Prohlédněte si zdarma další užitečné informace o českých firmách. Osobní schůzka až po předchozí telefonické. Těšíme se na případné poptávky z našeho sortimentu plastová okna, vchodové dveře, hliníková okna a dveře, zimní zahrady, AL fasády , . LODR Jiří – EKOSTAVIVO. Zásady ochrany osobních údajů.


Dopravíme zakoupený materiál na místo stavby, složíme hydraulickou rukou. Brno, Ponava - Živéfirmy. Projekt fyzicky ukončen. Pro více kontaktů ve vašem regionu prosím volejte zdarma zákaznické.


Naše činnost zahrnuje kompletní stavební činnosti - BM stavospol s. Moovit poskytuje mapy zdarma a živé . Využívejte našich cenových trháků a nakupujte každý týden vybrané zboží za mimořádné ceny. Odpovídej na recenze a na soukromé zprávy od zákazníků. Registrace je zdarma a trvá jen minutku.


Zaregistrovat tento podnik . Podejte zdarma Váš inzerát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky