čtvrtek 23. srpna 2018

Palivové dřevo kačice

Akát poměrně rychle vysychá, podobně jako buk, ale současně je odolný vůči vlhkosti a plísním podobně jako dub. Akátové dřevo je vhodné do kotlů i kamen. Palivové dřevo Bříza.


Dřevo Vám můžeme upravit na požadovanou délku nebo 33cm. S dopravou v ceně do obce Kačice. Dřevěná bedna obsahuje výběrová polínka z tvrdých lisnáčů o objemu prmr (prostorový metr rovnaný). Nabízíme levné palivové dřevo a levné brikety, prohlédněte si ceník našich pevných paliv, náš sklad najdete v Unhošti.


V naší nabídce naleznete všechny druhy dřeva jako javor, bříza, dub, olše, jasan, smrk,. Prodej palivového dříví. Bývalá kasárna Kačice , budova vpravo. Potřebujete palivové dřevo do krbu, krbových kamen nebo kotlů.


Nebo chalupu, chatu ATD. Zajistíme dodávku dle požadavku zákazníka. Zastřešení kravína Kačice. Mám zájem o vaše služby.


Tuhá paliva, suché palivové dřevo Dub, Buk, Habr, prodej dřeva. Paltí pro vzdálenost 15km od místa nakládky Obec Kačice. Brikety a palivové dřevo Unhošť, okr. Kontaktujte nás ještě dnes,.


Kladno a Praha-západ. Jeneč, Velká Dobrá, Kamenné Žehrovice, Tuchlovice, Kačice. Inzeráty kacice saske. Bezplatná inzercia, kacice saske predaj a inzercia.


Nad uvažovanou distribucí palivového dřeva zvítězila zmrzlina, ačkoliv . Truhlářský portál, zdroj aktuálních informací pro oblast truhlářství, dřevo a nábytek. Ceník je platný od 8. Ceny jsou uvedeny v Kč za prostorový metr .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky