středa 29. srpna 2018

Komínová hlava betonová

Komínové hlavy představuje ukončení komína. Jedná se o krycí desky, které ukončují nadstřešní část komínu. Desky mají na okrajích okapnici, která zabraňuje . Další možností je v nadstřešní části namísto cihelných tvarovek, pokládka betonových prstenců, imitujících cihelné . Betonová krycí deska jednoprůduchová KD20 cihlová.


Levné a kvalitní komínové krycí desky pro ukončení komínu.

Objednávejte u nás komínoé hlavy. Druhý způsob instalace předem vyrobené betonové desky na komín. Ukončení komína ( komínová hlava ) nad střechou je možno provést různými způsoby - komínovým pláštěm, prvky FINAL, obezdívkou na krakorcovou desku.


Ke krycí desce je nutné dokoupit nerezovou krycí manžetu. Krycí deska je určena pro . Na obrázku dvojitá dvířka betonová. Komín na obrázku 1a má betonovou komínovou desku dnes téměř . Nadstřešní část komína - komínovou hlavu lze řešit více způsoby.

Doporučujeme použití betonové komínové desky (PKB) nebo nerezové. Kromě komínových krycích desek o půdorysu 5x 5mm z vysoce jakostního vibrolitého betonu vyrábí firma TETRAM z naprosto totožného materiálu i . Sleva materiálu od dodavatele TUMA Therm, Prespor a Schiedel - betónové krycí desky. Podle ceny: od nejnižší, Podle . Na vrchní hranu vložky naneseme tmel Hermesil. Soupravy komí- nové hlavy ). Styk distančního krou- žku a betonové desky pře- těsníme tmelem . Otvory jsou podle tvaru vložky kruhové, nebo hranaté.


Kolem každého otvoru je betonový límec proti zatékání srážkové vody. Přitom je komínová hlava namáhána všemi rozmary počasí, povětrností, ale také. Dnes jsou k dispozici betonové napodobeniny pískovcových hlavic, dílce z . Výměna komínových krycích desek. Pokud je poškozena pouze betonová krycí deska komínové hlavy v nadstřešní části stačí pouze vyrobit novou betonovou krycí . Třísložkové komíny - komínové systémy se skládají z lehčených betonových.


Kompatibilní s našimi tvárnicemi 3x 3nebo 3x 3mm nebo nadstřešními . Omítnutá komínová hlava není vhodným řešením, protože časem dochází k jejímu. Kryly se kamennými nebo betonovými deskami tl.

Charakteristika Schiedel ABSOLUT. Provedení komínové hlavy z betonových segmentů s povrchovou úpravou vzhledu červených cihel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky