úterý 21. srpna 2018

Set na posuvné dveře

Sety pro posuvné dveře. Zde najdete kompletní sady pro posuvné dveře , které se rozhodnete zamykat. Sada pro posuvné dveře zpravidla obsahuje zadlabací . Hledáte dvere kovani posuvne sada?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Set pro posuvné dveře SAB - Hook ZERO se instaluje bez použití nářadí a šroubů.

Velká tolerance mezi . Doplňky, Zámky a mušle v setu pro posuvné dveře, SET NA POSUVNÉ DVEŘE - WC - oválný - KLIKY-KOVÁNÍ. Povrch: BN - broušená nerez. Nabízíme Vám kování na posuvné interiérové dveře , ale i posuvné skříňové kování na dveře pro lamino nebo sklo.


Liší se nosností dveří , délky kolejnic a podle . Tloušťka dveří : 38mm - 48mm. Set obsahuje: zámek, mušle, madélko do čela pouvných dveří , protiplech do zárubně. Výchozí řazení, Názvu vzestupně, Názvu sestupně.

Tyto sady mají maximální nosnost 1kg. Sada kování pro posuvné dveře s označením obsahuje kolejnici do otvoru a 1cm. Pojezd pro posuvné dveře ST sada pro jedny dveře, nosnost do 1kg. Pojezdové kování pro posuvné dveře do hmotnosti 1kg. Celý mechanismus je.


Systém kování pro lehčí posuvné dveře (hmotnost křídla do kg) a posuvné okenice zajišťující bezhlučný chod a dobré boční vedení posuvných dveří. Cena: Výrobce: dovoz z Německa, Kód: 940. Přednosti systému - masivní vozíky, hmotnost dveří je rozložena celkem na čtyři . Kování pro interiérové posuvné dveře. Bronz česaný Posuvné dveře setE. Sada S80SC pro posuvné dveře s tlumičem.


Jednoduchá montáž bez potřeby speciálního nářadí. HOPPE mušle pro posuvné dveře - set M46 bez zámku, hranaté, bez otv. Montážní sada SlideLine pro jedny dveře kg plast hnědý. S klikou si na posuvné dveře nepřijdete. WC kliček pro hladký pohyb vašich dveří.


Kvalitní česká nerezová sada oválné mušle na posuvné dveře SDH ATZ z nerez oceli DIN 1. Klika madlo pro velké posuvné dveře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky