pátek 8. září 2017

Sklopné madlo pro tělesně postižené

Koupelnové doplňky pro tělesně postižené osoby nabízí sklopná sprchová sedátka, sedátko do vany, madla do sprchy, sklopné madlo na WC, opěrné madla. Invalidní madla slouží tělesně postiženým či starším osobám k usnadnění. Madla pro tělesně postižené jsou obvykle vyráběna jako protiskluzová z různých materiálů, obvykle umělá. K toaletě se obvykle dává sklopné invalidní madlo.


Madlo pro tělesně postižené č. Splňuje požadavky vyhlášky na umyvadla. VYP) - Myslíme i na osoby tělesně postižené , starší a s. MADLO K WC SKLOPNÉ PODLAHOVÉ NEREZOVÉ PREMIUM. Nástěnné madlo HELP sklopné , o délce 81cm, nerezové a oblým designem,. Madla lze na zakázku vyrobit v požadované atypické délce. Madla usnadňují pacientů s horší mobilitou jak běžné úkony v koupelně či na toaletě, tak překonávání.


Nerezové sklopné madlo ve tvaru I – pro tělesně postižené (invalidy). Povrch brus (možno i lesk). Jedná o výprodejový model bez loga AZP. Madla jsou vhodná pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou. Madla sklopná - nejčastěji se používají na WC.


Usnadňují pacientům běžné úkony osobní hygieny a zároveň . Velmi praktická jsou i madla sklopná , která pokryjí velký prostor ale zároveň vám nebudou zavazet, když je zrovna nepotřebujete . Uvedené ceny zahrnují DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému spotřebiteli při platbě v hotovosti nebo . Podomítková steláž pro madla pro osoby tělesně postižené. Cena: 5Kč Sleva:. Bílé pevné invalidní madlo č. Praktická opora pro tělesně postižené a seniory při . Sklopné kovové nástěnné madlo Vancouver 641D. Kromě madel pro hendikepované doporučujeme také sprchová sedátka a sklopná zrcadla.


Nabízená madla a držadla disponují příslušnými atesty, snadno se . Klíčová slova: bariéry, koupelna, tělesně postižený , handicap, nábytek. Velmi praktickým doplňkem, který významně přispívá bezpěčnosti ve Vaší koupelně či toaletě je koupelnové madlo Olsen Spa. Zalomení koupelnového madla 90° .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky