úterý 21. srpna 2018

Pískované sklo do dveří

Pískování skla plochého i dutého, zrcadel a dárkových předmětů. Skleněné výplně dveří a oken. Návrhy originálních motivů, historická skla. Specializujeme se především na skla pískovaná , která jsou vhodná do všech typů dveří , dvířek, oken, předělových stěn , . Je vhodná k vytváření nádherných motivů na ploché i nápojové sklo , výplně dveří , kuchyňských linek, dekorovaná zrcadla, dárkové předměty, náhrobní desky.


Princip pískování je otryskání skla.

Je to speciální povrchová úprava pískovaných povrchů. Slouží ke snadnější údržbě skla. Pro pískované sklo z naší výroby je tato povrchová . Vzhledem k narušení povrchu je pískované sklo náchylnější na údržbu. Pokud je pískovaná plocha větší, doporučujeme dveře přelakovat speciálním lakem, který. Celoplošně matná skla.


Jaké zvolit sklo do celoskleněných dveří? Druhou možností je nechat si skla pískovat pouze . Pískované sklo může v interiéru vypadat zajímavě.

Už v loňském roce patřila k nejúspěšnějším na webu Bydlení soutěž o . Jakmile budete s čištěním u konce, sklo vždy otřete do sucha. V katalogu SOLODOOR naleznete široký sortiment skel do dveří. Float pískovaný vzor I. Jaké motivy na dveřích můžete mít? Výjimkou je však tzv.


Přečtěte si, jak ho umýt,. Zasklívání oken a dveří provádíme sklem – mm, tlačeným ornamentním sklem , drátěným. Poptávám zasklení dřevěných dveří , ve kterých se mi podařilo rozbít jedno ze dvou skel.


Chybějící sklo má rozměr cca 105x65. Vhodné pro gravírování a pískování. Jak správně vybrat sklo do Vašich dveří. Už dávno neplatí, že sklo je křehké a tudíž do interiéru méně vhodné. Ať už chcete abstraktní obrazce či stříkance na prosklené dveře v. Ornamentní skla - VZORKOVNÍK.


S nežádoucím průhledem při zachování optimální světelné propustnosti, lze také aplikovat do izolačních skel. U prosklených dveří se však používá velmi tvrdé sklo , které má do křehkosti. Když se budete řídit našimi radami, budete mít i pískované sklo.


Výplňová skla do dveří.

Máme k dispozici široké spektrum vzorů od skel pískovaných , gravírovaných,. Interiérové dveře a stěny ze skla vyrábíme vždy z bezpečnostního kaleného skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky