úterý 28. srpna 2018

Dřevo azobe

Jádrové dřevo azobé je jedním z nejtrvanlivějších dřev jak co do odolnosti proti vodě a vlhku, tak proti plísním, hnilobě a ohni. Považuje se za dřevo prakticky . Exotické dřevo : Azobe. Znalci dřeva připomínají, že některým dřevinám, jako je teak nebo azobe , voda nevadí.


Problematická však bývá kolísavá vlhkost obvyklá v . Druhy dřev a jejich vlastnosti Odolnost bezbělového jádrového dřeva proti.

Anglický název : Azobe. Alternativní název : Ekki, Red ironwood. Povrchová úprava: matná. Materiál: samolepící fólie . Palivové dřevo v polenech, špalcích, větvích, otepích nebo v. Velice odolné exotické dřevo azobé (lophira aiata) bude tvořit povrch Trojské lávky. Tvrdost dřevin, tabulka tvrdosti.


Samolepící tapety a fólie dřevo Azobe šedé šířka cm. Pro její povrch bylo vybráno exotické dřevo Azobe.

Azobé může soutěžit se železem a betonem. Přitom má konstrukce z azobé menší hmotnost. Je považováno za prakticky nezničitelné dřevo,“ řekl Adam Scheinherr.


Fotoalbum s deskami z masivního exotického dřeva. Dřevo je materiál, který vykazuje v různých směrech k vláknům výrazně. Samozřejmě to platí jen pro konstrukci ze dřeva. Dominujícím materiálem se tu stalo dřevo azobé , které výtečně odolává korozivnímu . Prosím o pomoc s určením dřeva , dřevo vypadá těžké a tvrdé, mám. Podla toho co som zatial vyskumal by to mohlo byt Ipe, Jatoba, Ekki, Azobe alebo . Tiete Rosewood ( Sirari ). Lapacho ( nepravé IPE ). West Africa with large quantities being exported from Gabon and Cameroon.


Dřevo , známý jako azobe , je silná a odolná dělat to užitečný pro náročné . Lophira alata (běžně známý jako azobé , Ekki nebo na červený IRONWOOD stromu ). Pečlivě vybrané dřevo Azobé je odolné vůči slané vodě. Bongossi) – železné dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky