středa 29. srpna 2018

Komínová zdící malta

Komínová zdící malta

Pro exteriéry i interiéry. Malta s konečnou pevností v. Mám zdící maltu Baumit MM5 ta na to ale možná vhodná nebude. Zdíme na běžnou vápeno cementovou maltu.


Komínová zdící malta

Po rozmíchání sypké směsi s vodou, v poměru dle montážního návodu, . M-flexi - kg šamotová. Rudomal KV - 3kg - na lepení komínových šamotových vložek . Léty prověřený základní zdicí systém vhodný pro zdění komínových konstrukcí. Výhodou je vysoká pevnost zdicí malty a její odolnost proti klimatickým vlivům. Je-li jen ze spár vypadená zdící malta , plastovým hoblem maltu natáhneme přes cihly po celé ploše a tím vyplníme spáry. Přebytečnou maltu z . Moderní topidla ale vyžadují správný a kvalitní komín.


Při nižší teplotě spaliny na stěnách komína kondenzují, malta s kondenzátem reaguje, . Pokud jde o klasický zděný cihlový komín jak jedno vrstvý tak s vloženou . Materiály a pomůcky pro zdění Materiály. Nabízíme také materiály pro zdění – malty pro tenkou spáru, pro celoplošnou tenkou spáru, zdicí pěnu a . Tvarovka komínového pláště je vyrobena z cihlářské pálené hlíny a je určena ke zdění komínového pláště komínových systémů CIKO. ZDÍCÍ SMĚS - KOMÍNOVÁ MALTA. Speciální suchá malta pro zdění komínového tělesa a obezdění komínových hlav B a D. Zdící komínová malta.


Komínová tvarovka U. V takovém případě se pro venkovní práce používá vápenocementová malta na jádro a štuková malta na finální lícní. To se dělá hlavně na komínových tělesech nad střechou. Zdicí malta je výborné kvality, proto se na spárování dobře hodí. Připravte si dostatečné množství zdicí malty podle návodu, při nanášení na hranu paty nebo komínové tvarovky dbejte na to, abyste nenanesli maltu do . Má-li mít komín dobrý tah, musí mít dostatečně světlý průřez, uvnitř musí být. Použijí-li se pro zdění průduchů vložky, osazuje se při zdění a spáry mezi nimi.


Patentem chráněno firmou Rohr-Kamin. Ty se zalily řidší zdící maltou a po zavadnutí se na poslední tvárnici nalepila . Na místo komínového lemování je zde zakreslen jakýsi maltový „zamazunk“,. Při zdění komína byla správně vynechána na „zamazunk“ jakási šikmá.


Při zdění se ložné a styčné spáry vyplňují v celé ploše zdiva maltou , aby komínové zdivo bylo těsné proti pronikání spalin nebo přisávání . Krbová vložka se napojuje na komín pomocí tzv. Jak už název napovídá, kouřovod je zařízení pro odvod spalin (kouře) z . Největší nabídka krbových kamen, krbových vložek, krbů, detailně poradíme se stavbou krbu svépomocí. Vhodná pro zdění za chladného počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky