pondělí 27. srpna 2018

Dřevěné kostičky

Dřevěné kostičky

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů obrázkové kostky. Nebo zadejte inzerát. Dřevěné kostky obrázkové Dino Cars ks. Inzerát byl odebran z . Staré dřevěné obrázkové kostky. Vhodné pro děti od let.


Baleno v papírové krabičce. Kostky zdobí potisky zvířat, . Tradiční český výrobce hraček TOPA,. Hračka byla vyrobena v ČR (Topa) a je určena malým šikulům od let. Obrázky: Vendula Hegerová Obsah: dřevěných kostek s obrázky.


Teplé, barevné a dřevěné kostky pro malé děti rozvíjející jejich mysl. Děti z nich rádi dělají komín nebo jen skládaví podle obrázků. Ať už se jedná o dřevěné obrázkové kostky nebo stavebnice z dřevěných kostek, dokáží u nich strávit hodiny.


Dřevěné kostičky

Stavebnice obsahují kostky různých tvarů a barev, . VÝROBA DŘEVĚNÝCH OBRÁZKOVÝCH KOSTEK. DINO TOPA — DŘEVĚNÉ KOSTKY, KTERÉ PŘEŽIJÍ GENERACE . Patnáct obrázkových kostek v dřevěné krabičce se zasunovacím víkem. Krabička obsahuje ks dřevěných kostek , z nichž je možné sestavit různých obrázků . Velikost kostek 7cm, baleno do papírové skládačky s potiskem, hmotnost 350g. Z kostek lze sestavit šest různých motivů. Atestováno - vhodné pro děti od měsíců.


Od české ilustrátorky Lenky Vybíralové. Zajíc s mrkvičkou, moudrá sova, ryšavá liška nebo roztomilá ještěrka se při . Malí šikulové od let si mohou postavit obrázky oblíbených postaviček z Večerníčků. Rozměry balení: 15x15xcm.


Dřevěné kostičky

Devět dřevěných kostek tvoří šest různých obrázků se zvířátky. Hrací kostky pomáhají rozvíjet obratnost, odpovídající schopnosti a soustředění. Nádherné dřevěné kostky pro děti s obrázky z oblíbených Disney seriálů.


Skladem – můžete mít dnes. Obrázkové kostky podporují u nejmenších dětí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky