čtvrtek 30. srpna 2018

Obklady imitující mramor

Obklady a dlažby v imitaci mramoru. Poradíme vám s nákupem. Produkty dobře známe. Vystavujeme v prodejně. Dlažba imitace mramoru. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Obklady imitující mramor

Originální obklad do koupelny s dodáním až k Vám domů! V naší nabídce najdete někloik sérií obkladů a dlažeb z mramoru a nebo imitující mramor. Novinkou jsou obklady v rozměrech 60x, 30xale i x120.


Výhodou mramorové imitace je kromě ceny i odolnost. U pravého mramoru může dojít k poškození jeho povrchové části – například při . DLAŽBA MRAMOR S PLUS. Současné keramické obklady a dlažby jsou natolik věrnou nápodobou, že jej od přírodního kamene nepoznáte.


Obklady imitující mramor

A navíc má klasická dlažba či . Stylové obklady imitující mramor od výrobce Sant Agostino Themar, se hodí do koupelen i kuchyní. Světlé neutrální barvy spolu v kombinaci přírodního vzhledu. Můžete volit přírodní kámen nebo obklad a dlažbu v imitaci mramoru. Příjemná elegantní série GRACE imitující mramor s orientálními prvky, . Dobrý den, nabízím italskou dlažbu v imitaci černého mramor. Lappato kalibrováno lesk.


Série Neo je vhodná do prostor, které nekladou příliš velké nároky na design. Lesklé obklady 20x25 . Naštěstí pomohl zručný švagr paní Tomášové, který nakonec novou koupelnu i obložil. Keramická dlažba a obklad.


Imitace mramoru sleva. Použití: dlažba, obklad. Charme Cappuccino 25x75cm výrobce Gardenia Orchidea. Cerca questo Pin e molto altro su Bracciali di Fruttafrescaestate.


Nádherně probarvená slinutá dlažba - imitace mramoru Carrara - bílošedá. Chcete levnější variantu pravého kamenného obkladu ? Máme pro Vás unikátní obklad imitace kamene! Budete nadšení jejím vzhledem.


Obklady imitující mramor

Velkoformátový obklad a dlažba, imitace mramoru , lesk. Top luxusní design, naprosto . Akce na dlažbu platí do vyprodání skladových zásob!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky