čtvrtek 23. srpna 2018

Bergamot olej

Bergamot olej

Citrus aurantium bergamia. Bergamot - éterický olej Hanus. Typ vône: svieža, citrusová, sladkoovocná, slabo drevitobylinná vôňa. Spôsob získania silice: lisovaním čerstvého oplodia za . Uvolňuje dýchací cesty . Podporí toho, kto má nedostatok sebaprijatia a bergamot sebalásky.


Bergamot olej

Aromaterapeutické účinky: Olej je známý pro své povzbuzující, projímavé a antiseptické účinky. Farmaceuty bývá doporučován při nadýmání a křečích, . BIO BERGAMOT ml - Nobilis Tilia Svěží, sladce ovocná, dřevito-bylinná vůně. Je antiseptický, podporuje trávenie, hojenie, zlepšuje dýchanie a znižuje horúčku.


Esenciální olej z bergamotu je antiseptický a spasmolytický (uvolňuje křeče), také antidepresivní. Vďaka svojim ukľudňujúcim vlastnostiam je jedným z najjedinečnejších. Naša cena bez DPH ‎: ‎3EUR Naša cena s DPH ( ) ‎: ‎4EUR PARFÉMOVÝ OLEJ - BERGAMOT 15ml ROLL-ON - deoguard deoguard. SVĚŽÍ VŮNĚ CITRUSOVÝCH . Je vynikající do kuřáckých. Esenciálny olej z bergamotu vďaka antiseptickým a dezinfekčným účinkom zmierňuje horúčku a symptómy pri . Je velice oblíbený jak do parfémů, tak do aromalamp.


Bergamot olej

Navzuje příjemnou, optimistickou náladu a zklidňuje. Má sviežu, sladko ovocnú, drevobylinnú vôňu. Odličovací olej vhodný pro mastnou, smíšenou a mladou pleť. Výborný pri nervovom napätí, . Důkladně čistí obličej a pomáhá zklidnit akné.


Vôňa bergamontového oleja Vás uvoľní a zbaví starostí, u väčšiny ľudí vyvoláva úsmev. Povznáší, uvolňuje, posiluje sebedůvěru a zlepšuje náladu. Odedávna se používá při potížích s mastnou a unavenou pokožkou. CPTG Certifikovaná čistá terapeutická trieda ). Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Než jsem šla spát, tak jsem si potírala spánky olejem a ty sny přestaly, protože to byl bergamotový olej a ten je skvělý na odbourání stresu.


Bergamot olej

Bez konzervačných látok. Telový a kúpeľový olej s vysokým obsahom rastlinných silíc. Sladká a přesto svěží citrusová vůně tohoto . Obľúbený masážny olej.


Olej citrónovej trávy poskytuje štipľavú, dymovú arómu a ponúka očisťujúci a posilňujúci účinok. Oblečení na jógu i volný čas, jógové podložky, jógové . Středomořský bergamot je jiskřivou vůní s nádechem svěžího bergamotu s charakteristickou limetkovou vůní, kapkou citronu a růžového grapefruitu. Extra panenský olivový olej - Pata bergamot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky