čtvrtek 30. srpna 2018

Horizontální slunolamy

Co je horizontální slunolam ? Je to především designový, zajímavý a originální stínící prvek, který vyrábíme zákazníkovi na míru. Tyto slunolamy z horizontálních lamel vám umožní volný výhled ven z oken, protože tento typ slunolamů se nachází nad oknem. Jedná se o vysoce moderní a . Vertikální vodorovné slunolamy.

Predstavujeme nasledujúce produktové rady pre vertikálne tienenie s vodorovnou polohou lamely: Alaris Umbra Alaris Aero . Horizontální slunolamy nabízíme v pevném i pohyblivém provedení. Není tedy montován vodorovně s fasádou jako vertikální slunolam, ale je. Jsou to slunolamy horizontální a slunolamy vertikální. V obou kategoriích můžeme nalézt různé druhy lamel a systémů řešení tak, abychom byli schopni úspěšně . Naše slunolamy z horizontálních lamel jsou vyrobeny z kvalitního hliníku a poskytnou vám maximální ochranu před sluncem a přehříváním interiéru po celý rok. Jak fungují slunolamy z horizontálních lamel?


Podle meteorologů nás opět čeká horké a suché léto.

Slunolam - Sunbreaker 210. Ať už jsou to slunolamy obloukové, slunolamy rohové, slunolamy horizontální či slunolamy vertikální. Lamely lze použít nejen jako vertikální stínění, ale i jako horizontální slunolam. Systémy slunolamů lze montovat napevno v horizontální nebo vertikální poloze.


Pevné slunolamy jsou připevněny nastálo, nejde měnit jejich pozice nebo . Mohou přispět ke snížení investic do . Lamely jsou šroubovány mezi dva boční hliníkové plechy. Takto vytvořený modul se vkládá mezi dvě konzole a aretuje se. Na tyto nosníky jsou připevněny horizontální lamely.


Hliníkové lamely je možné polohovat dle aktuální potřeby, a tak efektivně odstínit. SLUNOLAMY horizontální , vertikální, fixní, pohyblivé 1. Dále se slunolamy dělí podle umístění na stěně na horizontální a vertikální. Na následujících schématech můžete vidět rozdíl v konstrukci slunolamů.


Ovšem horizontální i vertikální slunolamy je možné pořídit i natáčecí či naklápěcí. To je zajímavé především u vertikálního slunolamu , protože tím . Hliníkové slunolamy jsou inovativním řešením exteriérové solární ochrany, které dopomůže nejen .

Na rozdíl od horizontálního slunolamu je vertikální slunolam umístěn vodorovně s fasádou či oknem. Instalací stínící techniky ušetříte náklady na vytápění, . Nabízeny jsou různé. PLOCHA SLUNOLAMŮ 140M2. Dále je možné rozdělení podle materiálu, z kterého jsou vyrobeny.


Boční slunolamy z horizontálních lamel zajistí pohodu uvnitř pergoly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky