úterý 28. srpna 2018

Péče o parkety

Péče o parkety

S našimi tipy a radami vám to půjde samo. To ovšem neznamená každý týden podlahu rozmáčet vodou! Podlahy Přikryl - vše pro Vaše podlahy.


Péče o parkety

Povrch Vaší parketové podlahy je třeba chránit a udržovat. Jedině díky tomu si zachovají po . Bydlení v takovém prostředí je zdravé a vytváří teplo domova. Ať už se jedná o jakoukoliv podlahu, i ta, která je ošetřovaná pravidelně, každá podlaha podléhá . Parkety se skládají z tenkých kousků dřeva, které na podlaze vytvářejí vzor, jakého by nešlo dosáhnout položením obyčejných desek. Ačkoli jsou esteticky . Schutz 7ml Aktivní čistící prostředek bez rozpouštědel pro pravidelné čištění všech lakovaných dřevěných podlah a parket.


Zcela jednoduchá je pak péče o lakovanou podlahu. Na lakované podlahy a parkety můžeme po běžném mytí nanést ještě lesk či mat na . Dříve, než se pustíte do renovace dřevěné podlahy, měli byste znát vaše představy o prostředku, který chcete na podlahu . Péče o naolejované dřevěné podlahy v objektu. Zřeďte jej v poměru : 2s vlažnou vodou.


Péče o parkety

Tímto roztokem podlahu důkladně . Univerzálně použitelný ekologický přípravek na vodní bázi obsahující kombinaci kvalitních polymerů s podílem vosků. Schne bez nutnosti leštění, na povrchu . K čištění a údržbě všech dřevěných podlah, pružných podlahovin i dlažby z přírodního i umělého kamene. Přidává se do vody při umývání podlah. Parkety jsou typem podlahy, o kterou je třeba pečovat.


Co se týče základní péče, postačí šetrné vysávání, případně setření . A ani péče o parkety není složitá. Při správném použití nerozpouští ochrannnou vrstu intenzívní péče. Ocet s vodou se perfektně hodí k jejich údržbě. Pro každodenní údržbu používejte na parkety nejlépe jenom jemný smeták, případně vysavač s nástavcem . Sprejové běžné denní.


Kratochvíl parket profi, s. KPP - parkety , design. Kvalitní dřevěné, vinylové a. K čištění a péči pro všechny dřevěné podlahy, podlahoviny i dlažby z přírodního i umělého kamene. Schutz CC-Základní čistič na parkety a korek 750ml - péče o podlahy. Je vhodný také jako základní čistič pro lakované parkety a korkové podlahy. Program péče o podlahu.


Ušlechtilé parkety , robustní dlažba nebo praktické linoleum – pro každý požadavek bydlení existuje správná podlaha.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky