středa 11. července 2018

Spotreba biokrbu

Biokrb je bezkomínový krb spalující speciální kapalné palivo - biolíh (bio ethanol). Počas horenia alebo po dohorení biokrbu je potrebné vetrať a tým sa vytráca . Výhody biokrbů - dekoračních bezkomínových krbů spalujících biolíh:. Podívejte se na aktuální cenu klasického bio krbu.


Biokrb Easy M patina patrí svojou konštrukciou k jednoduchším typom biokrbov. Plechy sú precízne opracované a striekané čiernou práškovou žiaruvzdornou farbou. Nejlepší biokrby dle hodnocení a recenzí uživatelů. Biokrb je novodobým produktem nacházejícím své primární uplatnění hlavně u lidí, kteří . Biokrb Delta Patina Sivá patrí svojou konštrukciou k jednoduchším typom. Rozměr biokrbu 900x400mm provedení s ochranným sklem Jedná se o výborný doplněk do.


Velká spokojenost, biokrb vypadá skvěle, malá spotřeba biolihu. Výška x šírka x hĺbka, 5x 8x 2mm. Spotreba paliva, max. Biokrb Golf patří svou konstrukcí k jednodušším typem biokrbů.


V hořáku se nachází žáruvzdorná keramická vata, díky níž je nižší spotřeba paliva. Biokrb Classic je kompletne vyrobený na Slovensku s dôrazom na vysokú. Společnost Bio Styl Design je již několik let předním dodavatelem biokrbů v České.


Barevné varianty: BÍLÁ. Biokrb predstavuje moderný krb, ktorý si spaľuje bioalkohol a. Přibližné náklady jsou skoro stejné jako při topení elektřinou. Pokud tedy používáte biokrb při . Biokrb Dávid je určený na zabudovanie do otvoru v stene alebo obstavby. Biokrb nie je opatrený tepelnou izoláciou, preto je.


Biokrb Dream XL patina patrí svojou konštrukciou k jednoduchším typom biokrbov. Darčeky, ktoré získate k tomuto biokrbu. Menovitý výkon, - max.


Biokrb představuje jednak výhřevné těleso, ale zároveň je pěknou ozdobou každé domácnosti. Distributor pro ČR a SR, HS Flamingo s. Materiál, ušlechtilá ocel. HS FLAMINGO Vložka do biokrbu velká 150x4BIO-KRBY jsou ideálním doplňkem. Bioethanol do krbu se dokupuje v různě velkých baleních.


Důležité je občas vyvětrat místnost, ve které se biokrb nachází. Jeho spotřeba je cca litr na –.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky