středa 18. července 2018

Motokoberce

Textilní autokoberce jsme schopni vyrobit dle vytížení výroby i za den. Gumové autokoberce pro nejrozšířenější typy aut máme trvale skladem. Přesné koberce do všech značek aut v různých barvách a kvalitách. Fixační prvky k autokobercům.


Současně také doladí vzhled interiéru.

Gumové i textilní autokoberce s přesným střihem pro daný vůz. V nabíce více než 9modelů aut. Tyto autokoberce se… 2Kč – 7Kčv 25 . CZ - autokoberce , vany do kufu, autopříslušenství, nářadí. Luxusní koberečky do auta šité na míru.


Autokoberce a autopotahy za ty nejlepší ceny v ČR a SR! V tomto oddělení si můžete vybrat jak z univerzálních, tak z gumových nebo textilních autokoberců. Koberce do auta nabízíme v různých .

PROFI Pro profesionální použití. Přesné textilní autokoberce pro Škoda Octavia I. Sada kusy (2x přední, 2x zadní díl). KOBERCE, AUTOKOBERCE , TEXTILNÉ AUTOKOBERCE , AUTOKOBERCE NA MIERU.


Spodní část výrobku je opatřena protiskluzovou úpravou. Universální textilní autokoberce. Všechny naše autokoberce mají přesný střih a dokonale ochrání původní podlahu vozu. Rimavská Sobota, Slovakia.


AUTOPOŤAHY šité na mieru na úplne všetky vozidlá za VO ceny priamo z . Zabýváme se výrobou kvalitních gumových autokoberců do kabin a kufrů. Každý autokoberec vyrábíme podle přesného střihu a formy pro konkrétní modely . Přesné autokoberce – rohože do auta nabízíme v gumovém (pryžovém) provedení bez podílu PVC, zpravidla v černé barvě, popřípadě tmavě šedé či u některých . Speciálka na přesné gumové autokoberce pro každý typ vozu. Odborně Vám poradíme s výběrem ideálních koberců pro Vaše auto! Boty od bahna, mokré podrážky, sníh nebo letní prach.


S gumovými koberci to vás ani podlahu vozu trápit nemusí.

Presné rohože do auta, autokoberce , deflektory, vaničky do kufra na všetky typy aut nájdete na rohozedoauta. Vyberte si zo širokej ponuky za výhodné ceny. Díky našim autokoberce se budete těšit ještě více na každou jízdu vašim oře.


Z-A, Názvy A-Z, Názvy . Výrobci: Znacka Compass. Potreba autokobercov je jasná. Už keď si kúpite automobil, tak má vo svojej výbave autokoberce. Ich funkcia je udržiavanie čistoty a taktiež tepelná.


S4CAR - textilní autokoberce , gumové autokoberce , gumové koberce do kufru, vany do kufru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky