pátek 27. července 2018

Bruska na beton půjčovna ostrava

Doba půjčení, Cena za den. Bruska podlahová víceúčelová. Pila dělící na zdivo a beton s odsáváním. Servis elektro nářadí a strojů.


Dále nabízíme vrtání, řezání, broušení betonu a SERVIS. Prohlédněte si náš sortiment .

Půjčovné od: 25Kč. Podlahová bruska BF4se využívá na broušení vodorovných podlahových ploch betonových, stěrkových, anhydritových, dřevěných, epoxidových. Pokud ale hodláte renovovat dřevěné podlahy, máme i brusku na parkety. Ať brousíte beton nebo dřevo, se zapůjčenou bruskou vám to půjde. Najděte si půjčovny a zapůjčovatele v Česku nebo na Slovensku.


ADMIRA NÁŘADÍ - půjčovna nářadí Brno. Prodej, servis a půjčovna nářadí a kotvící techniky pro jednotlivce, malé, střední i velké firmy,. Některé speciální nářadí a stroje potřebujete jen občas.

Přijďte k nám do půjčoven BAUHAUS, kde si potřebné věci můžete půjčit za výhodné ceny. Silná bruska pro sanační práce v betonu a opracování podkladů, schodů a stěn. Jestliže chceme mít beton krásně rovný, tak použijeme . Vibrátory, vibrační lišty, hladičky betonu.


Vrtání, řezání, broušení betonu a zdiva. Míchačky, míchadla, kolečko . Víkendové půjčovné - bruska je zapůjčena v pátek odpoledne a vrácena v pondělí ráno do 8:- dle dohody. Při zapůjčení brusky je v hotovosti složena kauce . PŮJČOVNA NÁŘADÍ A MECHANIZACE. Vibrační lišty, vibrátory a hladičky betonu. V půjčovně lešení instrumentum s. Jmenovitý výkon: 8W.


Pronájem nářadí, malé mechanizace a plošin. Na ostravské pobočce vám můžeme nabídnout náš kompletní sortiment. Bady půjčovna Tábor - půjčovna , servis a prodej nářadí.


Pro domácnost Vám půjčovna nabízí například následující nářadí: aku. Specializujeme se na jádrové vrtání a řezání betonu , železobetonu, panelů a živice, řezání.

A půjčovna nářadí - stavebních strojů, zahradní techniky. Přístroj s vysokou přesností měření vlhkosti podkladu: betonu , potěru a dřevěných podlah. Tap or hover to zoom.


Klikněte pro zvětšení Zvětšit. Ostravě - Martinově, kde nabízíme široký a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky