pondělí 16. července 2018

Stěrka na okna s teleskopickou tyčí

Teleskopická tyč s… 2Kčve obchodechPorovnat. Hadřík je vyroben z aktivních vláken, které umožňují mytí oken i bez chemických prostředků. Speciální materiál saje mastnotu a . Stěrka na okna Stěrka s teleskopickou tyčí je vhodná na mytí skel, zrcadel apod.


Profesionální úklidové pomůcky pro mytí oken ve výškách.

Vaše cena bez DPH:6Kč. Tato stěrka na okna je velmi oblíbená jak mezi hospodyňkami,. Používáme cookies, abychom zlepšili naše služby a abychom Vám mohli poskytnout nabídku odpovídající Vašim preferencím. Pokud budete pokračovat v. Okraj ze silikonu umožňuje rychlé a důkladné stírání.


Hlavici je možno použít i . Výrobce ‎: ‎Spojené kartáčovny Pelhřimov.

Vyzkoušejte stěrku na okna s gumovou lištou a teleskopickou tyčí , se kterou se mytí oken stane příjemnou a pohodlnou činností, jelikož nemusíte vůbec přijít do. Do vyprodání všech položek. Vileda stěrka pro okna 2vs teleskopickou tyčí. Můžete si vybrat z klasických ručních stěrek s nastavitelnou teleskopickou tyčí nebo akumulátorových čističů od značek Leifheit a Vileda.


Stěrky , teleskopické tyče , škrabky, rozmýváky. Kloubní systém a teleskopická tyč vám umožní umýt i obtížně dostupná okna a výlohy. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem. Mějte vždy dokonale čistá okna bez šmouh i bez použití agresivních chemických prostředků. Pomocí namočeného mopu okna velmi snadno a rychle umyjete a pomocí.


Stále čistá a zářivá okna bez jediné šmouhy i bez chemických prostředků! Image for Stěrka s teleskopickou tyčí SPONTEX from KikaCZ . Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


Vysoce savý snímatelný potah z mikrovlákna pro odstranění nečistot, gumová lišta pro . Zobrazit celý popis. Mikrovlákno lze jednoduše sundat .

Aku stěrka na okna udělá z jejich mytí velmi rychlou záležitost. Skvělá stěrka na okna , která je zkombinovaná s kartáčem na hrubší nečistoty. Vše je umístěno na teleskopické tyči , díky které se dostanete i do výše položených . Prodlužovací nástavec Kärcher vhodný pro všechny okenní čističe WV. Usnadňuje práci ve výškách.


Zapomeňte na zdlouhavé mytí oken novinovým papírem! Vodu se saponátem si setřete stěrkou, ruce si nezamažete a okno se bude blýskat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky