čtvrtek 26. července 2018

Privátní sauna praha

Privátní sauna praha

Pro relaxaci v soukromí nabízíme dvě finské sauny s teplotou až 95° Celsia a kapacitou pro dva až sedm osob. Součástí zámecké privátní sauny je útulná . V prostorách sauny je také společná šatna a oddělené sprchy a toalety. Finská sauna pro dvě osoby v oddělených prostorech fitcentra. Proč přijít do naší privátní sauny ? U nás si přijdete na své, ať jste milovníci vysokých teplot nebo se radši ze zdravotních důvodů chcete jen lehce prohřát. Není nic jednodušího než si rezervovat naši privátní saunu , která je vhodná až pro osob.


Ideální v kombinaci s privátní vířivkou nebo masážemi. Ke zchlazení rozehřátého těla je k. Privátní relaxační Wellness centrum Praha Ďáblice. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Dopřejte jí relax ve finské či infra sauně , uvolňující pobyt ve vířivce, nebo spojte obojí v nějakém pěkném privátním wellness.


Oblíbené jsou také saunové rituály,. Whirlpool (vířivka), sauna , relaxační zóna s lůžkem Praze. SPA WE vířivka a sauna Praha Žižkov. Nově otevřené wellness Praha Vám nabízí komfortní odpočinek, ulevíte tělu i duši.


Můžete si vybrat z naší wellness nabídky, která obsahuje finskou saunu , privátní. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Relaxujte v naší privátní sauně. Používání sauny má ozdravné . Vaši preferovanou soukromou vířivku nebo saunu si vyberete v sekci relaxační zóny. Objednat privátní relaxační zónu si můžete zavoláním na recepci na telefon.


Nabízíme také exkluzivní kosmetické . Sauna Praha - Vyberte si saunu. Hledáte relax v Praze ? Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku. Naše wellness centrum je vám plně k dispozici.


Privátní sauna praha

Pro ničím nerušené chvilky relaxace a odpočinku je Vám k dispozici finská sauna , vířivka, sprchový kout s ochlazovacím vědrem a šatna s WC. Pro regeneraci těla i ducha po náročném dni vám nabízíme intimní prostředí klasické finské sauny , relaxační zóny a hydro- masážního . Jediný saunový svět umístěný v přírodě a přitom v centru Prahy ! Vyberte si dárkový poukaz do sauny , na masáž nebo do naší privátní sauny s vířivkou. Sauny jsou známé a oblíbené kvůli svým pozitivním účinkům na lidský organismus. Ovlivňují kvalitu pokožky, otužují organismus . Nové privátní wellness centrum v Praze.


Uvolněte se v bublinkách, prohřejte se v sauně , udělejte něco pro sebe a užijte si příjemně strávený . Chcete mít saunu jen pro sebe? Jedinečná možnost využití privátní sauny v sauna baru ve Finské Praha - Vršovice. Rezervace privátní sauny a SPA.


Luxusní diskrétní wellness azyl pro milence a zamilované situovaný na Praze kousek od Andělu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky