čtvrtek 12. července 2018

Sportovní polyuretanová podlaha

Odbourání sil ‎: ‎max. Tloušťkový faktor ‎: ‎min. Standardní deformace ‎: ‎max.


Podlahy je možné volit jako bodově průžné na betonovém či anhydridovém podkladu, nebo plošně . Po skončení životnosti nabízíme retoping interiérových a exteriérových podlah. Příklady skladby vrstev sportovních podlah .

Vnitřní polyuretanové povrchy Conica Conipur patří mezi světovou špičku ve svém oboru. Jsou velmi vhodné sportovní podlahy do víceúčelových sportovních. Vzniká tak velmi kvalitní sportovní podlaha dřevěné konstrukce a polyuretanového povrchu. Instalováním kombinované . Elastické polyuretanové sportovní podlahy.


Vlastnosti polyuretanového povrchu Pulastic. Strukturovaná stříkaná polyuretanová podlaha vodou propustná. Podlaha je vhodná pro výstavbu nového povrchu ale také pro revitalizaci a sanaci.

Polyuretanová barva k lajnování a barevnému značení. Speciální základní polyuretanová barva na dřevěné podlahy , sportovní areály. Velmi nízké emise (EMICODE: ECR) . Nosná samonivelační polyuretanová vrstva Herculan EX 8(2x) – tažnost.


Dvě menší tělocvičny mají stejný povrch podlahy jako velká, zbývající třetí má podlahu palubkovou. Jedna strana tělocvičny je osazena zrcadly. Sportovní pružná podlaha s polyuretanovým povrchem. Sporty: Tělocvična je určena pro . Pokud nám to dispozice dovolí jsme schopni provést PU podlahu absolutně bezesparou. Pro běžný či pravidelný úklid sportovní podlahy či povrchu, který je ošetřen polyuretanových nátěrem, polymerním nátěrem, případně bez povrchové úpravy.


Nabízíme jednak kompletní systémy sportovních podlah firem HARO a Weitzer. Hlavní výhodou polyuretanových podlah CONIPUR je jejich minimální údržba. Jednotlivé části sportovní podlahy byly testovány hned po instalaci a znovu. Dlouhodobě trvanlivá nášlapná vrstva vinylové podlahy z polyuretanu účinně zabraňuje špinění a usnadňuje údržbu. SPORTOVNÍ PODLAHY gerflor.


Vzhled podlah dokonale napodobuje . Stěrkové a lité podlahy na bázi epoxidových, polyuretanových (PU) a metylmetakrylátových pryskyřic jsou aplikovatelné ve všech prostorách a pro různá zatížení . Střešní parkoviště Nemocnice České Budějovice- polyuretanová stěrka Conica - Coniproof VI.

Nášlapné vrtsvy sportovních podlah. PVC, pryžové, polyuretanové. Rekonstrukce začala v červenci, trvala pět měsíců a město stála 2milionu korun s DPH.


EPDM sportovní polyuretanový povrch je elastický jednovrstvý sportovní povrch na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky