pátek 13. července 2018

Lomové zdivo

Mám jako stavební boudu plechovou garáž 6x4m , stálo mě to cca . U nás se nesetkáte s dalšími skrytými poplatky! Naše garáž za férovou cenu! Platíte při předání stavby! Predám plechovú garáž s rozmerom 6x4m. Je potiahnutá bielou fóliou.


Farba garáže je zelená, dá sa rozobrať. Garáž sa používala len rok, je ako nová. Pořiďte si garáž u největšího dodavatele garáží v ČR.


Nemáte kde parkovat a hledáte levnější alternativu zděné nebo betonové garáže? Stavebná búda, plechová garáž. Barva zelená, bude stát na zahradě jako zahradní domek na nářadí atd. Bez oken, dvoukřídlá vrata . Nabízíme montované plechové garáže rozměr dle Vašich požadavků.


Typy provedeni: zadní spá sedlový, . Plechová garáž je ještě horší varianta. Velikost jsem říkal 6x4m , ale klidně může být menší. Ten rozměr byl spíš jen pro . Levné řešení garážování auta či sklad na nářadí jako je sekačka, kola, kolečka aj.


Pultová střecha, křídlová vrata z jeklu. Okrem toho si v našej ponuke môžete vybrať plechovú garáž v rôznych veľkostiach, tvaroch a farbách. Pestrý výber je veľmi užitočný pre každého, kto chce pred . Poskytujeme dopravu a odbornú montáž. Kapacita areálu, ke kterému patří nová plechová garáž ( 6x4m ), je cca pro osobních aut.


Vjezd do areálu z ulice U Jeslí. UNIMOBUŇKY UNIMO BUŇKY. Prodám plechovou garáž o rozměrech 6x4m, vhodné také jako sklad. Pro transport nutno demontovat. Součástí pronájmu je i samostatná plechová garáž na pozemku (rozměr cca 6x4m ). Plocha má zajištěný samostatný vjezd.


Vedle domu je nová plechová garáž ( 6x4m ). Dům je v místě s veškerou občanskou vybaveností cca minut. Realitní kancelář doporučuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky