pátek 27. července 2018

Ploty ostrava martinov

3D panely a dílce, sloupky, pletiva, kované, mobilní ploty , RAPERA. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, výdejní hodiny a hodnocení Rapera- ploty. OSTRAVA - prodej pletiva - podniková prodejna.


Prodáváme ploty , pertinax, technické plasty. Zámkové dlažby, ploty a brány. Předem děkuji za cenovou nabídku. Rostislav Stehlík ul. Doplňující informace.


Montáž a servis plotů, vrat a bran. Zděné ploty jsou díky své životnosti velmi vhodné pro kované výplně. Nabízíme široký sortiment oplocení, pletiva, panely 3 panely 2 kované a kovové oplocení, zakázkovou výrobu bran a branek, automatizace a bránové . Přihlášení zákazníka. Ploty -oploceni- ostrava. Vystavba-a-rekonstrukce-rodinnych- domu- ostrava.


Petr Rusek - Udělám to. Výrobu ze dřeva, stříšky, boudy pro psa, ploty , lavičky. Oprava venkovního oplocení. Die Firma befindet sich in Liquidation.


Dodáváme plastové zásněžky pro železnice , silnice a dálnice. Jsme dovozce zatravňovacích rohoží v rolích a čistící chemie . Ostrava - Martinov ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky