pátek 20. července 2018

Polystyrenová koule 50cm

Polystyrenová koule se skládá za dvou polokoulí. Oceníte její kvalitní vypracování a víceúčelové použití. ZVOLTE PRŮMĚR V ROLETCE NÍŽE. Obrázek je pouze ilustračního charakteru. K sestavení celé koule objednejte ks polokoulí.


Koule polystyren - cm.

Zboží je buď vráceno nebo. Balení v kartonu: Jednotková cena: 28Kč bez DPH. Jaqua - souprava pro dočasné tetování. Korpusy z polystyrenu. VĚNEC 50cm silný polystyren.


Svíčky Fantazie Svíčka koule cm. Rozměr: Průměr: cm. Výrobek POLYSTYRENOVÁ KOULE 100MM ve variantě nabízíme s garancí spokojenosti a denní lhůtou na vrácení peněz.

Skladem (9) Značka: Germany Záruka: roky. Kč s DPH Kč bez DPH . Krásně barevné mozaikové koule dokáží ozdobit každou zahradu. NA FOTOGRAFII MNOHEM VĚTŠÍ KOULE , PRŮMĚR CM AŽ METR, NA . Všechny polystyrenové koule pomalu-. Můžete je ovinout stuhami, dozdobit sezonními dekora. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a . Krepový papír PERLEŤOVĚ. Kroužek aranžovací polystyrenový 50cm - VÝPRODEJ. Dostupnost: Na skladě. Plátno bavlněné, ovečky, metráž, látky. Jutové lano - 8mm - 50cm Jutové lano z přírodního materiálu.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov,. Lamety červené cm. Věnec polystyrenový, průměr cm. Plyšový drát 8mm x 50cm - mix barev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky