čtvrtek 19. července 2018

Projekt rekreační chaty

V naší nabídce naleznete montované dřevěné chaty a domy na klíč. Zahradní a rekreační chaty. Díly na dřevostavbu jsou připraveny dle projektu za pomoci nejmodernější technologie v dřevařském.


Dřevostavba 0patří mezi chaty s velkou variabilitou a použitím. Objekt může sloužit jako dům pro hosty nebo zahradní domek. Nabízíme vypracování atypického, individuálního projektu rekreačního domu, domku nebo chaty.


Skladba stěn dřevěné chaty. Má-li chata sloužit rekreačním účelům či rovnou pro trvalejší bydlení, nevyhneme se v našich zeměpisných šířkách některému z typu. Rodinné domy standardní. Rekreační chaty , chalupy. Vyberte si od více firem.


Drobná chatka na vrcholu strmého srázu je typickým zástupcem zástavby v Brnkách. U paty svahu pramení potůček, mizející po . Rekonstrukce RD Říčany. Změna dokončené stavby.


Ke každému domu je vypracování projektu zdarma. Proto pro nás není vůbec problém Vám chatku přizpůsobit podle Vašich konkrétních představ nebo Vám vyrobit zcela originální chatu dle Vašeho projektu. V CENĚ A KE STAŽENÍ JE POUZE PŮDORYS A ŘEZ AA. PROJEKT NENÍ SOUČÁSTÍ CENOVÉ KALKULACE.


Projekt rekreační chaty

Konkrétně se zaměřuje na zhodnocení zamýšleného projektu společnosti Unicorn a. Je tedy možné si nechat postavit vysoce originální dřevěnou chatu podle vypracovaného projektu. Celý projekt jsme pojali pro rekreaci v přírodě. Při procházení v okolních Brdských lesích nás zaujalo několik míst, kde by se mohlo zrealizovat dost dřevostaveb. Mimořádně nehospodárná.


Novostavba chaty a zázemí rodinného domu v obci Horka II. Horky II - rekreační chata. INVESTOR, soukromá osoba. SEMILSKO – Včera policisté kontrolovali rekreační chaty na Turnovsku. Akce proběhla v rámci celorepublikového projektu Zabezpečte se!


Architektonický návrh rekreační chaty v CHKO Kokořínsko. Prodej pozemku s projektem vč. Projekt má zákazník vlastní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky