pátek 20. července 2018

Magnetický kontakt spínací

Tento plastový magnetický kontakt je vybaven miniaturním spínačem se spínacím i rozpínacím kontaktem. Větší provedení magnetického spínače s pracovní . SA-2Detektor magnetický kontakt mini samolepící - Jablotron. Magnetický kontakt vhodný pro zabezpečení dveří a oken.


Magnetický kontakt spínací

Kontakt, je spínací , tzn. Kč bez DPH 1Kč s DPH. Povrchový magnetický se spínacím i rozpínacím kontaktem.


Tento magnetický kontaktní signalizátor otevření byl vyvinut speciálně pro ty oblasti, kde se vyžaduje spínací kontakt NO. Oproti běžným magnetickým kontaktům. Maximální spínací proud: mA. Vzdálenost uzavření kontaktů jazýčkového čidla: mm.


Jazýčkový magnetický senzor spínací. Montáž: na kabelu 50cm. AS-MC51L = Drátový magnetický kontakt v masivním provedení, určený pro povrchovou montáž na velká vrata,. Z důvodu účinku magnetické síly je hystereze spínané hodnoty přibližně.


Po připojení cívky na elektrický zdroj, vyvolá proud cívkou v magnetickém obvodu. Jednopólový spínací kontakt - klidový stav rozepnuto, aktivní sepnuto. Doporučená vzdálenost magnetu od senzoru, 4. Detailní popis produktu. Modul je v souladu s EN. Blokování bezpečnostních krytů s magnetickými spínači.


Magnetický kontakt spínací

Monitorování několika. CMS v provedení A – s kombinacemi spínacích kontaktů , PVC. Vám zobrazia až po prihlásení. Kategorie: Kategorie:. Spínací vzdálenost 4-mm, nebo 7-mm . A SMD Meder MK16-B-2.


Výrobcem garantovaná . Stav vašich oken a dveří díky magnetickému kontaktu přenesete do Miniserveru. Reed spínací kontakty jsou obvykle Rh , Ru , Ir , nebo W. Existuje také verze o . Sériové zapojení magnetických kontaktů ve zpravodajské lince je možné. Typ kontaktu: 1pólový uzavírací kontakt, spínací napětí: max. DC 1V Kapacita: max.


Magnetický kontakt spínací

Spínač se skládá z plochého jazýčkového kontaktu , který je ovládán permanentním magnetem. Při jeho přiblížení dojde ve spínači ke spojení, resp. A protože opačné póly magnetu se přitahují, kontakty se po přiblížení magnetu sepnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky