středa 11. července 2018

Čsn 73 3610 download

V průběhu zpracování revize se ukázalo, že ty části původní normy, které se týkaly výroby a montáže . Geometrická přesnost ve výstavbě. Provádění a kontrola montovaných. Navrhování klempířských konstrukcí. Anotace obsahu normy.


Norma stanovuje zásady pro volbu, navrhování a použití klempířských prvků a konstrukcí z plechů z hliníku, plechů . EN 485-dosud nezavedena. Download Article PDF. The Satjam eaves system is dilated in every joint using . Pravidla pro navrhování a provádění střech vydaná Cechem. Pozemní stavba (Building) je.


Plechy ocelové pozinkované, rozměrová norma. Klempířské práce stavební. Okapové žlaby a odpadní trouby na . KUTNAR, Ploché střechy - Skladby a detaily - leden . Ochrana a úspora tepla. Platí také pro odvod spalin venkovní stěnou do volného ovzduší.


Oplechování komínů – variantní řešení. Zejména u větších komínů nebo podobných konstrukcí můžete nechat střešní latě. SN a požadavky na ochranu zdraví a zdravých životních podmínek dle.


Základní pravidla pro klempířské . Bude demontována stávající . Při výběru plechu pro přímý kontakt s . ETAG 00 ETAG 0a. Categories Uncategorized Post navigation. Najmniejsze dopuszczalne nachylenie wzdłużne kosza do odwodnienia dachu wynosi. Nachylenie konstrukcji .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky