čtvrtek 31. srpna 2017

Žiletková páska

Žiletková páska

Použití: nahrazuje ostnatý drát všude tam kde je potřeba zvýšené. Tak jako u ostnatého drátu můžete mít nad sebou několik řad žiletkových pásek. Parametry žiletkové pásky : Povrchová úprava: pozinkování. Páska žiletková je určena ke zvýšení ochrany majetku. Je vyrobena pozinkované pásky se šířkou cm.


Žiletková páska

Jednotlivé žiletky na pásce jsou od sebe vzdáleny 25 . Zabezpečte Váš objekt pomocí žiletkové pásky , motnuje se podobně jako ostnatý drát. Páska je velmi ostrá a je nemožné bez rukavic či . Různé průměry spirály po rozvinutí, žiletková páska pro napnutí mezi držáky. Přidat tento produkt k oblíbeným.


Zn Žiletková páska slouží jako vyšší . Zn bm, plochá mm, vzdálenost ostnů mm. Na rozdiel od žiletkového drôtu, ktorý vytvára špirálu a pre montáž sú potrebné podpery v . Vysoce kvalitní žiletková páska s povrchovou úpravou ZN. Zboží je prodáváno po kusech v návinu m. Lze použít jako náhrada za ostnatý drát. Doprava po celé ČR až před Váš dům. Kč,kategorie: Ostnatý drát,záruka: měsíců, plotservis je firma zabývající se prodejen, . Plochá žiletková páska.


Balení, Cena za, Cena. Využívá se zejména jako alternativa k ostnatému drátu. Montáž a manipulace oproti ostnatému . Dostupnost : Skladem. Expedice: Do 2-pracovních dnů u zákazníka. U nás skladom za super cenu balenie dĺžky 50m.


Slouží k dokonalé bezpečnostní ochraně oploceného objektu. Jedná se o velmi jednoduchý, ale velmi účinný prvek. Jedná sa o veľmi jednoduchý, ale veľmi účinný prvok.


Vlastnosti žiletkové pásky. Silně zinkovaný žiletkový drát pro maximální ochranu pozemku. Zn plochá 20mm, 50m (vzdálenost ostnů 25mm) - PROMUJDUM.


Vložením e-mailu souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů. PLOTY A PLETIVA › Příslušenství k plotu › žiletkový drát, plochý páska m . Patrí medzi zabezpečovacie prvky s . Prodám 3metrů žiletkové pásky nerez , cena za běžný metr 2- Kč. Ide o spoľahlivý bezpečnostný prvok, ktorý sa inštaluje nad všetky druhy plotov pre lepšie zabezpečenie a ochranu pozemkov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky