pondělí 21. srpna 2017

Šířka obložky

Obložkové zárubně máme skladem. Vzorkovny v Praze a Brně. Naší přednosti je vysoká kvalita za nízké ceny a široký sortiment. Stavební otvor na šířku (cm) Stavební otvor na výšku (cm). E venkovní rozměr zárubně na šířku.


OBLOŽKOVÉ ZÁRUBNĚ kašírované. Popis rozměrů obložek a stavebního otvoru. Jednokřídlé dveře, Dvoukřídlé dveře. Normal, Obtus, Metalik , Harmonie Normal,.


Lze je použít pro klasické zdivo, nebo sádrokartonové konstrukce od šířky 70mm. Zamezí se tak tomu, že ve výšce, kde již obložky neleží na obkladu vznikne mezi stěnou a. Na zakázku vám však můžeme vyrobit obložky s pohledovou šířkou. Je nutné dodržet určitá specifika pro jednotlivé systémy otevírání.


Šířka obložky

Zárubně Sapeli NORMAL, OBTUS, HARMONIE, FANTAZIE. Standardní šířka límců u obložky do stavebního otvoru je mm, u obložení kovové zárubně mm. Standartní šířka obložky 65mm, standartní spojení obložek na pokos nebo na tupo. Průchozí šířka dveří, dle využití 6mm – dveře pro komory, šatny,.


Celková výška obložkové zárubně je 2cm. Doplňky k obložce: Kvalitní povrchová úprava firmy. Ve všech případech je počítáno na . Vrchní obložka „slepá (délka dle jmenovité šířky zárubně – viz označení na obalu ). U obkladu ocelové zárubně (OOZ a OOZS) je . Při zaručení správné montáže - pravoúhlosti obložky s ostěním (plastový profil pruži). Zárubeň rámová bez obložek 1cm.


Bez povrchové úpravy. Dřevěné obložkové zárubně s třívrstvou deskou nebo s laťovkovým středem podle přání zákazníka. Varianty zasklení G(L, H) lze od šířky dveří 7mm.


Pohledová šířka obložky je mm. Viac o obkladoch kovovej zárubne . Minimální šířka stěny je 60mm, maximální 500mm. Dobrý den, dnes přijde obkladač, zapomněla jsem zjistit, jaká je standardní šířka dveřní obložky , kam má až dotáhnout u dveří koupelny obklad.


Šířka obložky

Dveře tak zapadají celou svojí tloušťkou do zárubně mezi obložky a výsledný dojem je velice čistý. SVnitřní šířka zárubně. Sšířka ve světlosti zárubně.


Další varianty: protipožární obložková zárubeň s polodrážkou, . D – při umístění otvoru k přilehlé zdi je potřeba připravit zděnou špaletu, jejíž šířka D je minimálně cm. I tuto špaletu je nutné dokončit omítkou jako okolní stěny . V případě, že tloušťka zdi je větší, lze obložku MODULO doplnit .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky