pátek 25. srpna 2017

Napínání pletiva se zapleteným drátem

Pletivo se zapleteným napínacím drátem se napíná mezi sloupky, ideálně pomocí ráčny. Tuto variantu pletiva doporučujeme zejména pro kratší ploty. Jak správně namontovat (natáhnout) pletivo - jak PVC (poplastované), tak Zn ( pozinkované). V případě dotazů se neváhejte.


Montáž pletiva se zapleteným napínacím drátem (s ND). Napnutí napínacích drátů.

Pomocí kleští pak postupně drát napínáte. V posledním kroku natáhnete pletivo. Výhodou pletiva se zapleteným napínacím drátem je, že nemusíte napínat drát zvlášť a pletivo zvlášť, což Vám urychlí montážní proces, ovšem . Mám si vybrat pletivo bez zapleteného napínacího drátu nebo už se zapleteným napínacím drátem (nahoře a dole)?


Při napínáńi drátu Vám tedy na napínacím drátu visí cely balík pletiva což má . Montáž se provádí do upraveného terénu, který přizpůsobíme montáži pletiva. U pletiv se zapleteným napínacím drátem je. Hlavním rysem pletiv bez zapleteného napínacího drátu je horní a spodní zakončení pletiva , z fotografie je patrné, že horní konce pletiva jsou zavěšené na.

Poplastované pletivo se zapleteným napínacím drátem nabízíme v zelené barvě. Jednotlivé kroky se budou lišit podle toho, zda máte v pletivu zapletený napínací drát nebo ne. Jak napnout pletivo s vpleteným napínacím drátem. Tedy jak plot vyměřit, vykopat díry na trubky, zabetonovat sloupky plotu, napnout pletivo se zapleteným.


Na vypnuté dráty zavěšujeme pletivo. Diky fast2k jsme mohli okamžitě provést napínání pletiva. Celé oplocení bylo hotové během pouhého dopoledne.


Dále pak pletiva se zapleteným napínacím drátem i bez zapletného napínacího drátu , dále pak pletiva svařovaná s různou pevností a podobně. Nejprodávanější pletivo se zapleteným napínacím drátem pro snadnou montáž! Objímku a napínám sešroubujeme šroubem dodávaným s objímkou, . Postup montáže čtyřhranného pletiva se zapleteným napínacím drátem. Pletiva s napínacím drátem , tedy zapletená pletiva mají tu výhodu, že horní i spodní napínací drát je vpleten jíž při výrobě.


Odpadá tedy fáze napínaní drátové. PVC na napnutí napínacího drátu u čtyřhranných pletiv. Pletivo 4-hranné STABIL se zapleteným napínacím drátem , drát vč.


Kladka sloužící k napnutí a pomocí rohatky k zajištění, napínacího drátu. Po zatuhnutí betonu (min.dnů) se provádí napínání napínacích drátů. Pokud je pletivo se zapletenými napínacími dráty , horní a spodní napínací dráty se .

Napínací dráty používáme při montáži pletiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky