středa 23. srpna 2017

Plastová zatravňovací dlažba ceník

Ecoraster E plastová zatravňovací dlažba zelená 33x33xcm. Plastová zatravňovací dlažba ceník. Jeden metr čtvereční naší zatravňovací dlažby tedy vyjde na . Hledáte zatravňovací dlažba plastová ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Vhodná na zpevnění odstavných ploch, parkovišť, příjezdových cest.

Snadná opracovatelnost. Barva: šedá Je vyrobena z TRAPLASTu, který svými vlastnostmi určuje její nesporné přednosti. Levná zatravňovací dlažba plastová - velký výběr naleznete online na BauMax. Umožňuje zachovat přirozený ráz zatravněné plochy.


Je vhodná také pro zpevnění silně zatěžovaných travnatých ploch. Pokládka zatravňovací dlažby cena. Nabízíme kompletní zahrady i drobné stavební práce.


Je prispôsobená na jazdenie a parkovanie . Predám plastové palety TOP STAV.

Ponúkam na predaj plastové palety 60ks Rozmery 80cm x 120cm vhodn. Zatravňovací dlažba je určena k zatravnění parkovacích ploch, příjezdových cest apod. Zatrávňovacia betónová dlažba hr. Cena za 1m- 21-Kč(bez DPH).


Je vhodný pro ukončení zatravňovacích tvárnic či okrajů dlažby. Ceny zatravňovací dlažby najdete v našem ceníku. Vyšší cena, ale vysoká životnost.


Nevýhodou plastové zatravňovací dlažby je oproti betonové cena. Toto zboží Vám bude dodáno spediční službou do 2-dní. Vezměte prosím na vědomí, že při doručení zásilek Spediční. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Dlažba zatravňovací plastová Guttagarden je ideální způsob pro zpevnění travnatých parkovacích ploch.


Více než zatravněním vytváří přírodní ráz plochy. Prodám zatravňovací plastovou dlažbu. Rozměr : x m Celkem kusů. Nové, nepoužité, zabalené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky