úterý 22. srpna 2017

Umělý trávník na balkon

Umělý venkovní trávník je určený pro celoroční využití. Výhodou UMĚLÉ TRÁVY je snadná údržba a odolnost proti UV záření. Snadná údržba a pokládka umělé.


V našem článku vám dáme konkrétní tipy na umělé trávy na balkon i zahradu. Umělé trávníky a umělá tráva.

Nehořlavý umělý trávník do interiéru. Najděte umělý trávník přímo pro vás. Tyto plochy mají výborné vlastnosti udržet si přirozený . Určen pro použití např. Umělý trávník Lisbona je vyroben ze syntetických vláken délek.


Na balkon nebo terasu si můžete koupit kusový venkovní koberec. U těchto instalací oceníte zejména dokonalost napodobení živého trávníku , .

Tyto umělé trávníky jsou vhodné na vaší terasu, balkon , parkové cesty, zahradní restaurace nebo do zimní zahrady. Jak položit umělá trávník a jak úspěšně slepit jednotlivé role umělého trávníku. Pokládka umělého trávníku na beton. Podívejte se na naše krátké video o tom, jak vybrat.


Roli rozbalte přímo na balkoně nebo terase. Jeden konec umělého trávníku dejte co nejvíce ke kraji. Konec se pokuste zatížit, aby se nehýbal. Umělý travní koberec pokládá čím dál více lidí na své balkony , lodžie a . Lidé dávají stále více přednost umělým trávníkům na zvelebení svého okolí – terasy, balkony , okolí bazénů či okolí budov.


U kvalitního koberce z umělé trávy by se vlákna neměla ani drolit či vypadávat z podkladu. Anglická zahrada i balkon bez starostí. Proslulý anglický trávník. Umělá tráva je ideální řešení pro zahrady, terasy, balkóny a lodžie, . Ideálním místem pro umělý travní koberec může být terasa.


Umelý trávnik , či trávnikový koberec . Je ale možné jej využít i na zahradu a její části nebo na balkón.

Trávník je vhodný pro okrasné trávníky. Jedná se o nízký, vysoce zátěžový okrasný trávník vhodný zejména na terasy, balkony a místa s vysokou frekvencí . Navštívte predajne NAY Elektrodom, kde nájdete náš umelý trávnik Štandard 30mm ako . Společnost ČESKÝ TRÁVNÍK má s umělými trávníky mnohaleté zkušenosti a ve svém sortimentu spoléhá na vysoce kvalitní umělé travní koberce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky