středa 30. srpna 2017

Plotové sloupky hranaté

Sloupky se skvěle hodí k plotovým panelům. Díky hranatému profilu jsou velmi pevné a . PARAMETRY: Parametry. Barva: Antracit Bílá Cihlová Hnědá Písková Šedá Zelená.


Pozinkované plotové sloupky hranaté pro moderní a pevné ploty.

Plotový sloupek - specifikace. Navíc plotové sloupky za trvale nejnižší ceny. Kovové plotové sloupky tvary. Jedná se o plotový sloupek určený pro stavbu plotu z plotových svařovaných drátěných panelů,.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plotové sloupky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Výška od 1do 3cm.

Průměr sloupků mm, . Každý typ pletiva žádá svůj typ sloupků. Naše nabídka zahrnuje žárově zinkované a poplastované sloupky kulaté, kulaté se speciální montážní lištou, hranaté a . Příchytka plotových dílců, pro hranaté sloupky více. Použití převážně v kombinaci s plotovými panely. Hranaté sloupky jeklového průřezu.


Všechny plotové sloupky a vzpěry na plot jsou vysoce odolné a mají dlouhou životnost. Při uchycení nad sebou se desky dají využít také jako plná bariéra. Jsme zároveň významnými prodejci kvalitních sloupků chráněných proti korozi, plotových panelů EURO, lesnického pletiva a dalšího plotového příslušenství . Základní stavení jednotkou každého plotu jsou sloupky. Tento plotový sloupek není demontovatelný. Pokud potřebujete demontovatelný sloupek, zvolte jinou kategorii v našem katalogu.


V ceně sloupku je kovová . Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější. Technická specifikace.

Rozměříme a kolíkem vytyčíme kde budou sloupky , tzn. Zaměstnání O společnosti Osobní údaje. Betonové sloupky lze kombinovat s plotovými deskami PD použitím plotových patek PP. Desky lze uchytit na hranaté i kulaté sloupky pomocí stabilizačních držáků.


Sloupek hranatý - hmotnost výrobku: 22Kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky