úterý 29. srpna 2017

Madeira látky

Nejnovější, Cena od nejvyšší, Cena od nejnižší, Oblíbené . Vyšívaná, jemná bavlněná látka madeira v plátnové vazby s výšivkou. Vzorem jsou drobné květy s lístečky na pnoucím se stonku. Velmi často se používá na šití . Veľmi často sa používa na šitie národných krojov, .

Madeiry, vyšívané látky. Je vhodná na výrobu blúzok, košieľok, šiat, . Najnovší, Cena od najvyššej, Cena od . Tento pin objevil(a) Marie Slovanová. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Atest pro děti do let: Ano Materiál: 1bavlna.


Pevné alebo elastické madeirové tkaniny, aj gázovina s výšivkou = toto sú materiály, ktoré sa hodia hlavne na obdobie leta.

Môžete si vyrobiť z nich blúzky, topy, . The photograph may be . Doprava zdarma při nákupu nad 1. Vyšívaná bavlnená metráž madeira - jemná bavlnená látka plátnovej väzby s kvetinovou . BÍLÁ VYŠÍVANÁ MADEIRA , LEHKÝ PŘÍJEMNÝ MATERIÁL, ŠÍŘE 1CM, 1 BAVLNA, CENA UVEDENA ZA METR, DOVOZ. Používá se na dámské letní šaty a halenky. Bílá prošívana látka, madeira , vzor barevný tisk, červené, žlutooranžové, bílé a lila květy. Složení madeiry je 1 bavlna. Nabízím krepové bavlněné povlečení ušité z mé designové látky doplněné . Minimálne množstvo: m (Množstvo: = súvislý kus látky x m).


Výrobek: šaty, sukně, dekorace, plášť. Použití: - madeira na šaty sukně. Dočasné značkovací pero fialové. S tímto fixem můžete překreslovat vzory a střihy na světlý textil aniž by jste se museli obávat, že Vám látku zničí.


Látky pre vertikálne žalúzie - MADEIRA.

Biela prešívaná látka, madeira , vzor farebná tlač, červené, žltooranžové, biele a lila kvety. Dostupnost: Výroba na zakázku do dnů. Zloženie madeiry je 1 bavlna.


Objednané látky dodáváme v kuse.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky