středa 23. srpna 2017

Prodej mulčovací kůry brno venkov

Nejčastěji vyrábíme dřevěné schody rovné, s mezipatrem, samonosné, se dřevěným . Obklad schodiště je vždy záležitostí na míru a každá zakázka má svá specifika. Schody v interiérech mají atypické rozměry a každý schod a schodišti se může . Zakázková výroba zaměřená na dřevěné schody , eurookna, špaletová okna, zimní. Výroba dřevěných schodů na míru.

Potřebujete kvalitní schodiště ? Máme již let zkušeností s výrobou schodišť a zabrádlí. V našem truhlářství vyrábíme schody a schodiště všech typů na míru z masívu. Celoskleněné schody, vřetenové . Schody ze dřeva jsou na míru uzpůsobena prostoru zákazníka. Dřevěné schody mají na výběr ze širokého spektra variant i tvarů dle představ.


S výrobou zakázkových schodišť máme více než let zkušeností, a tak víme, jak sladit Vaši představu s technickými normami a vytvořit vhodně . Dřevěná schodiště a dřevěné schody navrhujeme a vyrábíme na míru podle propozic místnosti.

K výrobě schodišť používáme dubové borovicové a smrkové . Schodiště od firmy SCHODY FRIEDL . Návrhy designu schodiště a zakázková výroba originálních schodů na míru. Poskytujeme individuální. Nabízíme také schodiště bez montáže, které Vám zašleme po celé ČR a poradíme Vám, jak schodiště. Dřevěné samonosné schodiště do Vašeho interiéru - popis schodiště , zaměření schodiště , povrchová úprava, výběr materiálu, ukázka z výroby schodiště. Vyrábíme a montujeme samonosné schody na míru.


Schody, schodiště, dřevěné schody na míru , dřevěné schody z masivu. CNC technologie do měsíce od objednání montujeme. Naše truhlářství nabízí zákazníkům schody a schodiště na míru v široké nabídce. Zabýváme se především výrobou dřevěných schodů.


Tyto schody jsou velmi . Pro dřevěné schodiště používáme dřevo z dubu, buku, jasanu, břízy, modřínu, borovice či smrku. Později jsme se zaměřili na výrobu dřevěných schodišť a dřevěné obklady . Máte-li vícepatrový dům, budete potřebovat elegantní a bezpečné schody. Kromě nábytku vyrábíme i dřevěné schody na míru včetně zábradlí.


Nabízíme dveře z masivu, samonosné schodiště i další nábytek na míru.

Schody Sluka Liberec - zakázková výroba a montáž. Připravujeme pro Vás malou videoukázku z výroby dřevěného schodiště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky