čtvrtek 24. srpna 2017

Termoizolační fólie na okna

Spočítali jste si již, kam se rozkutálí vaše výplata? Termoizolační fólie na okna - rychlé zaměření, odborná montáž, nízká cena a vysoká kvalita! Dalo by se říci, že ve většině . Slouží také jako izolace, která v zimních měsících snižuje tepelné ztráty přes skla oken. Zároveň odráží infračervené tepelné záření od blízkých .

Po nalepení vytvoří další izolační vrstvu. Snižuje také rosení oken. UV filtr okolo UV záření a chrání interiér. Unsubscribe from CeskyKutil.


Speciálním typem okenní fólie je tepelně izolační folie, nazývaná také jako fólie thermoizolační i . Interiérové a exteriérové folie na sklo - bezpečnostní, UV, ochranné, protisluneční , reflexní, termoizolační , privátní, dekorativní, antigrafitti. Tepelně-izolační fólie IR se instalují se na skla a okna rodinných domů, bytů ( balkónů), kanceláří, výrobních prostor, střešních oken , zimních zahrad atd. Popřemýšlejte zdali se nevyplatí uvažovat o předeplé folii uvnitř zasklení - zlepší se povrchové teploty-zmizí rosení, lepší tepelně izolační .

Průhledná fólie do oken vytváří tepelně izolační vzduchový polštář a poskytuje izolaci podobnou další tabuli skla. Zastavuje chla šetří energii, výrazně omezuje . Izolační folie s reflexní vrstvou. Pomohou proti horku i proti zimě.


Snadné upevnění na přísavky. Fólie je vhodná zejména na okna bytů, kanceláří atp. Zadejte nezávaznou poptávku nebo dotaz . Protisluneční a tepelně izolační fólie. Nejnovější řada izolačních fólií vytvořená speciální technologií, která učinila průlom v oblasti okenních fólií. Reflexní okenní fólie rozlišujeme dle využití na okenní, reflexní, termoizolační a. Akorát že to sklo je 100x dražší.


Trochu offtopic post. Omezují rosení oken v zimních měsících. Zadrží až UV záření. Zachovávají vysoký prostup . Dokáží pohltit až UV záření.

Reflexní a protisluneční fólie má za úkol snížit přehřívání interiérů v letních měsících. Okenní bezpečnostní a tepelně izolační folie nainstalujeme v regionech: Zlín, Otrokovice, Kroměříž, Prostějov, Vyškov, Přerov, Uherské Hradiště, Luhačovice, . S izolační fólií na okna si můžete jednoduše izolovat jednovrstvé skleněná okna v zimním období. Citelný rozdíl hlavně u starších oknech. Všechny fólie řady IR jsou vybaveny velmi odolnou vrstvou proti odření. Odborné posouzení oken u Vás zdarma a nezávazně.


Nepožadujeme zálohy, platba až po předání díla. Působíme po celém území České republiky a . Na veškeré skleněné plochy, kde potřebujete zamezit úniku tepla: kanceláře, výrobní haly, střešní okna , rodinné domy, byty, zimní zahrady, atd. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky